Ο Mark Wahlberg θα έκανε superhero ταινία αν τη σκηνοθετούσε ο Martin Scorsese

Οπότε καλύτερα να μην ελπίζετε…
08 Ιανουαρίου 2022 10:24
Ο Mark Wahlberg θα έκανε superhero ταινία αν τη σκηνοθετούσε ο Martin Scorsese

Τα τελευταία χρόνια, ο Mark Wahlberg έχει παίξει σε πολλές blockbuster υπερπαραγωγές, όπως είναι για παράδειγμα τα Transformers, αλλά και σε πολυβραβευμένα projects, όπως για παράδειγμα το The Departed. Πολλοί έχουν αναρωτηθεί, λοιπόν, αν ο αστέρας του Holywood θα αναλάμβανε ποτέ και το ρόλο κάποιου υπερήρωα της Marvel ή της DC.

Ακριβώς αυτό το ερώτημα έκανε, λοιπόν, το Total Film στον Wahlberg, ο οποίος φαίνεται πως δεν ξετρελαίνεται με την ιδέα. Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός απάντησε πως η συμμετοχή του σε μια comic book ταινία θα βασιζόταν σε «διάφορους παράγοντες», όπως για παράδειγμα αν ο Martin Scorsese ήταν ο σκηνοθέτης.

Προφανώς, με αυτόν τον τρόπο ο Wahlberg αφήνει να εννοηθεί πως είναι σχεδόν απίθανο να τον δούμε να φορά τη μπέρτα κάποιου υπερήρωα, αφού μάλλον πρέπει να παγώσει η κόλαση για να σκηνοθετήσει ο Martin Scorsese ταινία της Marvel.

Να σας υπενθυμίσουμε πως από τον Οκτώβριο του 2019 μέχρι σήμερα, η δήλωση του θρυλικού σκηνοθέτη πώς "οι superhero ταινίες δεν είναι κινηματογράφος" συζητιέται ακόμα, με διάσημους σκηνοθέτες να τάσσονται υπέρ, όπως για παράδειγμα ο Francis Ford Coppola, o James Cameron και ο Denis Villeneuve και άλλους αστέρες του Hollywood να διαφωνούν, όπως ο Tom Holland των Spider-Man ταινιών.

Για την ιστορία, ο Wahlberg είχε δουλέψει με τον Scorsese στο The Departed, το οποίο του χάρισε μέχρι και υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως στη συνέντευξη του για το Total Film, ο Wahlberg ξεκαθάρισε πως η φιλοσοφία του είναι να «έχει ένα project τη φορά», οπότε δε μπορούσε να πει με σιγουριά αυτή τη στιγμή αν θα ήθελε να παίξει και σε κάποια superhero ταινία. Βέβαια, αυτή την περίοδο ο ηθοποιός εργάζεται σε μια ταινία που έχει κάποιες ομοιότητες, το The Six Billion Dollar Man, αλλά ο Wahlberg τόνισε ότι θα είναι "πολύ πιο γειωμένη".