Ο Simu Liu έπαθε "σύνδρομο Garfield" και αρνείται πως θα εμφανιστεί στο Doctor Strange 2

Δε θέλει να τον ρωτάνε εάν θα εμφανιστεί στο sequel του Benedict Cumberbatch
02 Ιανουαρίου 2022 16:39
Ο Simu Liu έπαθε "σύνδρομο Garfield" και αρνείται πως θα εμφανιστεί στο Doctor Strange 2

Με το Doctor Strange in the Multiverse of Madness να αποτελεί το πιο αναμενόμενο project του MCU, καθώς είναι το επόμενο μετά το Spider-Man: No Way Home, είναι λογικό να έχουν ξεσπάσει πολλές φήμες για τα cameos και τις εκπλήξεις άλλων χαρακτήρων που θα εμφανιστούν σε αυτό. 

Μια από τις θεωρίες θέλει τον Shang-Chi του Simu Liu να εμφανίζεται στο Doctor Strange 2, με τους fans να τον ρωτούν συνεχώς για αυτό το θέμα. Φαίνεται πως κουράστηκε να απαντάει στην ίδια ερώτηση ξανά και ξανά, σα να έχει το "σύνδρομο Garfield". 

Για αυτό τον λόγο ο Liu αποφάσισε να απαντήσει σε όλους μέσω των Stories του Instagram λογαριασμού του που αριθμεί 2.3 εκ. ακόλουθους. Στο Πρωτοχρονιάτικό του μήνυμα αναφέρει: 

Αφιερωμένο στην πιο υπέροχη χρονιά της ζωής μου. Ας το ξανακάνουμε το 2022. Επίσης σταματήστε να με ρωτάτε εάν θα είμαι στο Doctor Strange, ειλικρινά, δε ξέρω πόσο πιο ξεκάθαρος να γίνω. 

Σας αγαπάω όλους ωστόσο, είστε οι καλύτεροι fans. 

 

Το cast της ταινίας που σκηνοθετεί ο Sam Raimi, περιλαμβάνει τους: Benedict Cumberbatch, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Rachel McAdams, Chiwetel Ejiofor και Xochitl Gomez.

Κάποιοι παρατήρησαν πως το trailer έκρυβε μηνύματα για τους X-Men και τους Fantastic Four και περισσότερα θα βρείτε εδώ

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου του 2022