Ο Simu Liu αποτρίχωσε όλο του το σώμα για να παίξει στο “Barbie” της Margot Robbie

Ο διάσημος ηθοποιός μιλάει για το επερχόμενο φιλμ
01 Ιουνίου 2022 08:15
Ο Simu Liu αποτρίχωσε όλο του το σώμα για να παίξει στο “Barbie” της Margot Robbie

Το “Barbie” είναι χωρίς αμφιβολία είναι από τις πιο αναμενόμενες blockbuster ταινίες του 2023 και περιλαμβάνει ένα εκπληκτικό cast που δεν του λείπει τίποτα. Οι πληροφορίες της ταινίας είναι ελάχιστες, αλλά ο Simu Liu μίλησε για μία «τραυματική» εμπειρία που είχε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Παρόλο που ο ρόλος του δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, φήμες θέλουν να παίζει μία εκδοχή του Ken, όπως και ο Ryan Gosling. Τώρα, ο "Shang-Chi" της Marvel μοιράστηκε κάποιες πληροφορίες, που ίσως να επιβεβαιώνουν το ρόλο του. Μιλώντας στο “The Independent”, ο διάσημος ηθοποιός είπε πως αποτρίχωσε όλο του το σώμα και αυτό ήταν μία από τις πιο οδυνηρές εμπειρίες που είχε στη ζωή του.

Η αποτρίχωση με κερί ήταν μία από τις πιο οδυνηρές εμπειρίες της ζωής μου. Θαυμάζω απίστευτα τις γενναίες γυναίκες που το περνούν αυτό σε μηνιαία βάση.

Χωρίς να επιβεβαιώνει αν θα παίξει τελικά τον Ken -και γι’ αυτό ξύρισε όλο του το σώμα- ο Liu δήλωσε:

Η συζήτηση στο διαδίκτυο μου δίνει ζωή. Όταν ανακοινώνεται νέος ηθοποιός στο cast ή κάποια είδηση, λένε: Τι είναι αυτό; Και αυτό είναι τέλειο. Όσο λιγότερα γνωρίζετε, τόσο το καλύτερο.

Ο Liu είπε πρόσφατα στο GQ UK ότι δεν ήξερε σχεδόν τίποτα για την ταινία "Barbie" όταν συμφώνησε να περάσει από οντισιόν για έναν ρόλο. Ο ηθοποιός αποφάσισε να περάσει οντισιόν για ένα ρόλο, όταν ένας ατζέντης στο πρακτορείο του είπε ότι το σενάριο της Greta Gerwig και του Noah Baumbach ήταν ένα από τα καλύτερα που είχε διαβάσει ποτέ.

Ο ατζέντης μου είχε πει τότε:

Αν μπορούσα να στοιχηματίσω την καριέρα μου σε οποιοδήποτε σενάριο, αυτό είναι το σενάριο της Barbie. Πραγματικά πιστεύω ότι πρέπει να το κάνεις.

Ο Liu περιέγραψε το Barbie ως “άγριο” και “απίστευτα μοναδικό”. Η ταινία δεν είναι μιούζικαλ, αλλά εκείνος είπε πως έχει κάνει πολλές πρόβες χορού για το φιλμ.

Μακάρι να μπορούσα να σας δείξω τι κάνουμε καθημερινά, γιατί είναι τόσο τρελό όλο αυτό.

Η ταινία της Barbie με τη Margot Robbie και τον Ryan Gosling θα έχει κάτι από Multiverse

Η πλοκή της ταινίας σύμφωνα με το IMDb:

Μια κούκλα απομακρύνεται από την “Barbieland” και ξεκινά μια περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο μιας και φαινομενικά δεν είναι αρκετά τέλεια για να μείνει εκεί. Μια live-action ταινία βασισμένη στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών “Barbie”.

Στο Barbie θα παίξουν μεταξύ άλλων και οι: Will Ferrell, Ncuti Gatwa, America Ferrera, Emma Mackey, Kate McKinnon, Michael Cera, Alexandra Shipp, Issa Rae, Ritu Arya, Emerald Fennell, Hari Nef, Jamie Demetriou και Rhea Perlman.

Το Barbie θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023.