Είχε το trailer του Doctor Strange 2 αναφορά στους X-Men και τους Fantastic Four;

Υπάρχουν στοιχεία που αφήνουν υπόνοιες
23 Δεκεμβρίου 2021 22:54
Είχε το trailer του Doctor Strange 2 αναφορά στους X-Men και τους Fantastic Four;

Μπορεί το Multiverse να είναι ένα concept που γνωρίζουμε τρομακτικά λίγα πράγματα, όπως είπε ο Doctor Strange, αλλά μήπως μας επιφυλάσσει τεράστιες εκπλήξεις; Στο trailer του Doctor Strange 2, το οποίο από εχθές ξεκοκκαλίζουν οι fans της Marvel για να βρουν διάφορα στοιχεία του MCU (Βρήκαμε κάποιες λεπτομέρειες και εμείς εδώ), μάλλον υπάρχουν υπόνοιες για τους X-Men και τους Fantastic Four

Μέχρι σήμερα ούτε οι μεταλλαγμένοι του Charles Xavier αλλά ούτε και οι "Τέσσερις Φανταστικοί" έχουν εμφανιστεί στο MCU, ωστόσο γνωρίζουμε πως είναι καθοδόν και πως κάποια στιγμή θα ενταχθούν. Μάλιστα στα σκαριά βρίσκεται το reboot των Fantastic Four σε σκηνοθεσία Jon Watts. 

Ωστόσο πώς γίνεται να τους κρύβει το trailer; 

Κι όμως όταν εμφανίζεται το κλασικό intro της Marvel Studios εκεί κρύβονται χαρακτήρες και κομμάτια του που δεν υπήρχαν μέχρι προηγουμένως. Ένα από τα λογότυπα που περνάει για μερικά καρέ από την οθόνη είναι αυτό της Marvel από τη νταινία X-Men: The Last Stand και ένα άλλο λογότυπο είναι από την ταινία Fantastic Four του 2005. 

X-Men 2006

Fantastic Four (2005)

Μήπως μας κλείνει το μάτι η Marvel για το ότι το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα μας συστήσει τις νέες βερσιόν των δύο οικογενειών της; Ή απλά είναι ένα μικρό easter egg χωρίς σημασία για τους fans; Η ιστορία έχει δείξει πως δεν μπαίνουν τυχαία στο MCU αυτά. 

Το Doctor Strange in the Multiverse of Madness θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 6 Μαΐου του 2022