Barbie: Το πρώτο trailer είναι η απόλυτη τρολιά με Μargot Robbie και Ryan Gosling

Με γεύση από Κιούμπρικ και “2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος“
16 Δεκεμβρίου 2022 16:27
Barbie: Το πρώτο trailer είναι η απόλυτη τρολιά με Μargot Robbie και Ryan Gosling

Κανένας δεν περίμενε ότι το πρώτο trailer της ταινίας "Barbie" θα ήταν μια απόλυτη τρολιά. Σίγουρα όταν βλέπει κανείς τα ονόματα των Greta Gerwig (Lady Bird) στη σκηνοθεσία και του Noah Baumbach (Marriage Story) στο σενάριο δεν του περνάει από το μυαλό κάτι τέτοιο.

Κι όμως η Warner Bros. Pictures δημοσίευσε την πρώτη κανονική -αν και σύντομη- ματιά στην ταινία της Barbie με την Margot Robbie στον ομώνυμο ρόλο και τον Ryan Gosling στο ρόλο του Ken. 

Το trailer όμως ξεκινάει εντελώς εκτός κλίματος με μια αφηγήτρια να περιγράφει λέγοντας "Από την αρχή του χρόνου, από τότε που υπήρξε το πρώτο κορίτσι, υπάρχουν κούκλες. Αλλά οι κούκλες ήταν πάντοτε κούκλες για μωρά." Λίγο μετά το πλάνο εναλλάσσεται και καταλαβαίνει κανείς πως πρόκειται για μια παρωδία του "2001: Η Οδύσσεια του Διαστήματος" του Στάνλεϊ Κιούμπρικ και της εμβληματικής εναρκτήριας σκηνής της. 

Δείτε το trailer της Barbie: 

Η πλοκή της ταινίας σύμφωνα με το IMDb:

Μια κούκλα απομακρύνεται από την “Barbieland” και ξεκινά μια περιπέτεια στον πραγματικό κόσμο μιας και φαινομενικά δεν είναι αρκετά τέλεια για να μείνει εκεί. Μια live-action ταινία βασισμένη στη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών “Barbie”.

Στο Barbie θα παίξουν μεταξύ άλλων και οι: Simu Liu, Will Ferrell, Ncuti Gatwa, America Ferrera, Emma Mackey, Kate McKinnon, Kingsley Ben-Adir, Michael Cera, Alexandra Shipp, Issa Rae, Ritu Arya, Emerald Fennell, Scott Evans, Sharon Rooney, Hari Nef, Jamie Demetriou και Rhea Perlman.

Το Barbie θα κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου 2023.