O Andrew Garfield κουράστηκε να απαντάει για το εάν θα είναι στο Spider-Man: No Way Home (ΒΙΝΤΕΟ)

"Θα το μάθουμε όταν βγει η ταινία" απαντά ο 38 χρονος αστέρας σε νέα του συνέντευξη
22 Νοεμβρίου 2021 22:41
O Andrew Garfield κουράστηκε να απαντάει για το εάν θα είναι στο Spider-Man: No Way Home (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Andrew Garfield τους τελευταίους μήνες πρέπει να έχει βαρεθεί να τον ρωτάνε όπου σταθεί και όπου βρεθεί για την επιστροφή του ως Spider-Man στο "No Way Home", η οποία -μεταξύ μας- είναι από τα χειρότερα μυστικά του Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή. Έχουν διαρρεύσει άλλωστε από φωτογραφίες μέχρι και βίντεο, ενώ σχεδόν όλοι οι insiders της βιομηχανίας συμφωνούν πως οι Sony Pictures και Marvel Studios μας κρατάνε την σύνοδο κορυφής των τριών Spider-Men (Tom Holland, Garfield, Tobey Maguire) για την πρεμιέρα τον Δεκέμβριο. 

Υποχρεωτικά όμως ο Garfield πρέπει -βάσει συμβολαίου- να αρνείται τα πάντα και αυτό κάνει τόσο καιρό. Ωστόσο έφτασε η κατάσταση σε ένα σημείο που πραγματικά κουράστηκε να απαντάει στο "Θα είσαι στο Spider-Man: No Way Home;" τόσο που το δήλωσε σε νέα του συνέντευξη στο GQ. 

"Σε αυτό το σημείο...λέω φτάνει" 

Στο βίντεο του GQ με τίτλο "Actually Me" διασημότητες απαντούν ανώνυμα στα σχόλια ή τις ερωτήσεις που τους κάνουν σε διάφορα social media. Σε ένα από αυτά αναφορικά με το επίχαμο behind the scenes video του No Way Home που αποκάλεσε ο Garfield ως "προϊόν Photoshop" στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, ο ηθοποιός απάντησε: 

Κοιτάξτε, σε αυτό το σημείο...λέω φτάνει. Θα μάθουμε όλοι τι θα γίνει όταν κυκλοφορήσει η ταινία και είτε θα είμαστε απίστευτα απογοητευμένοι είτε απίστευτα χαρούμενα. Ή κάποιος θα βρεθεί να πει "Σου τα έλεγα" και ένας άλλος θα πει "Σου τα λεγα". Θα φανεί. Συγγνώμη εκ των προτέρων. 

Με το να βομβαρδίζεται με την ίδια ερώτηση την ώρα που θέλει να προωθήσει το "Tick, Tick..Boom!" τη νέα του ταινία στο Netflix (η οποία του στρώνει το δρόμο για τα Oscars), είναι λογικό να κουράστηκε να κάνει...λεκτικά ακροβατικά για να το αποφύγει. Βέβαια εδώ που τα λέμε πλέον κανείς δεν τον πιστεύει. 

Στο φιλμ που σκηνοθετεί ο Jon Watts παίζουν επίσης οι: Zendaya, Toni Revolori, Jacob Batalon, Jamie Foxx, Alfred Molina, Willem Dafoe, Rhys Ifans, Thomas Haden Church, Jon Favreau και Marisa Tomei.

Το Spider-Man: No Way Home θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 16 Δεκεμβρίου του 2021.