Shang-Chi 2: Ο Simu Liu απαντά στο που βρίσκεται το sequel

Δίνει μια ενημέρωση για την πρόοδό του ο σταρ της Marvel Studios
07 Ιουλίου 2023 12:16
Shang-Chi 2: Ο Simu Liu απαντά στο που βρίσκεται το sequel

Η εισαγωγή του χαρακτήρα του Shang-Chi δεν έγινε τυχαία μιας και θα παίξει σημαντικό ρόλο στο Multiverse Saga, παρόλο που τον γνωρίσαμε σε μια από τις πρώτες ταινίες του Phase 4 του MCU

Έχουν περάσει δύο χρόνια από την πρεμιέρα του Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings και παρά την ανακοίνωση του sequel ακόμη δεν έχουμε νέα για το πότε θα έρθει παρά τις πρόσφατες ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του MCU. 

Ωστόσο, φαίνεται πως η αναμονή για το Shang-Chi 2 θα είναι πολύ μεγαλύτερη από το αναμενόμενο. Η είδηση ήρθε από τον ίδιο τον "Shang-Chi" δηλαδή τον ηθοποιό Simu Liu, ο οποίος σε ένα "Ask Me Anything" session στο νεοσύστατο Threads ερωτήθηκε για την πρόοδο του sequel. 

Ο Liu απάντησε με ειλικρίνεια και χωρίς να αποφύγει το παραμικρό λέγοντας: "Μου είπανε ότι θα ακολουθούσε μετά το Avengers αλλά συνεχώς πάει πίσω εξαιτίας καταστάσεων πέραν του δικού μου ελέγχου. :( Ελπίζω να σας έχω πιο σίγουρα νέα να μοιραστώ σύντομα."

Λογικά ο Simu Liu αναφέρεται στο Avengers: The Kang Dynasty (Avengers 5) το οποίο πλέον αναμένεται στη 1 Μαίου του 2026, επομένως όποια ημερομηνία κι αν έχει η Marvel Studios για το Shang-Chi 2 τότε αυτή θα είναι μετά τον Μάιο του 2026, δηλαδή σε τουλάχιστον τρία χρόνια από σήμερα. Βέβαια αν ο Liu εννοούσε το Avengers: Secret Wars (Avengers 6) τότε σημαίνει ότι το sequel αναμένεται μετά τον Μάιο του 2027. 

Γνωρίζουμε ήδη πως για τη σκηνοθεσία του Shang-Chi 2 επιστρέφει ο Destin Daniel Cretton. 

Προς το παρόν πάντως, η Marvel Studios διαθέτει δύο slots με ατιτλοφόρητες ταινίες για τις 24 Ιουλίου του 2026 και στις 6 Νοεμβρίου του 2026, επομένως μπορεί το Shang-Chi 2 να χωρέσει σε ένα από αυτά.