Δείτε τα πρώτα εννέα λεπτά από το Resident Evil: Welcome to Raccoon City  

Επιστροφή στο horror!

Δείτε τα πρώτα εννέα λεπτά από το Resident Evil: Welcome to Raccoon City

Η Sony Pictures θέλοντας να προμοτάρει ακόμη περισσότερο το Resident Evil: Welcome to Raccoon City, έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ακόμη ένα βίντεο. Όχι, δεν πρόκειται για κάποιο trailer, αλλά για την εισαγωγή ή αλλιώς opening scene του φιλμ.

Σε αυτό, παίρνετε μια μικρή γεύση από την ταινία του Johannes Roberts, ο οποίος ήθελε να φέρει το “feeling” των αρχικών παιχνιδιών της Capcom στις οθόνες σας.

Η πλοκή του Resident Evil: Welcome to Raccoon City

H Raccoon City ήταν το σπίτι του φαρμακευτικού κολοσσού “Umbrella Corporations” και τώρα, είναι μια πεθαμένη πόλη. Η απομάκρυνση της εταιρίας άφησε την πόλη στα αζήτητα και ένα μεγάλο κακό να παρασκευάζεται «κάτω από την επιφάνεια». Όταν αυτό το κακό θα έρθει στην επιφάνεια, μια ομάδα επιζώντων θα πρέπει να συνεργαστεί για να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την Umbrella και να καταφέρει να επιζήσει τη νύχτα.

Η Kaya Scodelario υποδύεται την Claire Redfield, ενώ ο Avan Jogia τον Leon S. Kennedy. Ωστόσο, η υπόλοιπη ομάδα των S.T.A.R.S. αποτελείται από τους: Tom Hopper ως Albert Wesker, Chad Rook ως Richard Aiken, Hannah John-Kamen, Marina Mazepa ως Lisa Trevor, Donal Logue ως Chief Brian Irons και Lily Gao ως Ada Wong.

Αξίζει να αναφερθεί, πως το Resident Evil: Welcome to Raccoon City παίζει ήδη σε επιλεγμένους κινηματογράφους, ενώ αναμένεται πολύ σύντομα και σε On Demand μορφή. Δείτε το opening παρακάτω.