Η πρεμιέρα του Resident Evil: Welcome to Raccoon City θα καθυστερήσει…λίγο!

H horror ταινία παίρνει μια μικρή παράταση…
06 Απριλίου 2021 13:12
Η πρεμιέρα του Resident Evil: Welcome to Raccoon City θα καθυστερήσει…λίγο!

Η Sony Pictures ανακοίνωσε πως τελικά το Resident Evil: Welcome to Raccoon City θα καθυστερήσει λίγο, όσον αφορά την πρεμιέρα του στους κινηματογράφους. Αρχικά, αν δεν το γνωρίζατε, η horror ταινία που είναι -φυσικά βασισμένη στο ομώνυμο franchise της Capcom, ήταν να καταφθάσει στις 3 Σεπτεμβρίου, αλλά πλέον έγινε γνωστό ότι θα προβληθεί στις 24 Νοεμβρίου. Δύο μήνες (και κάτι) δηλαδή από την αρχική του ημερομηνία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, μάλλον επηρεάστηκε από τη πρεμιέρα της Marvel και συγκεκριμένα την προβολή του “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, το οποίο αναμένεται να προβληθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Βέβαια, η Sony από πλευράς της δεν έδωσε κάποια εξήγηση, για ποιο λόγο δηλαδή θα πάρει αυτήν την παράταση το νέο Resident Evil. Πάντως, το καλό γι’ αυτούς που την περιμένουν, είναι ότι η αναβολή αυτή δεν είναι και τόσο μεγάλη.

Το νέο αυτό εγχείρημα ανακοινώθηκε πριν από δύο χρόνια περίπου και ο σκηνοθέτης υπόσχεται να μεταφέρει μια πιο horror εμπειρία για τον θεατή σε σχέση με τις παλιότερες ταινίες του Paul W.S. Anderson. Η σύνοψη του φιλμ μάς λέει ότι θα παρακολουθήσουμε τα γεγονότα από την αρχή και θα λαμβάνει χώρα το 1998, στο σημείο που ξέσπασε ο ιός δηλαδή, με την Kaya Scodelario του Maze Runner και τον Robbie Amell του Upload να ηγούνται του cast ως Claire και Chris Redfield αντίστοιχα.

Το Resident Evil: Welcome to Raccoon City θα κάνει πρεμιέρα τελικά στις 24 Νοεμβρίου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.