Το πρώτο trailer της νέας Resident Evil ταινίας έφτασε και γράφει "b-movie" παντού

Είναι αυτό που περιμέναμε;
07 Οκτωβρίου 2021 18:47
Το πρώτο trailer της νέας Resident Evil ταινίας έφτασε και γράφει "b-movie" παντού

Η Sony Pictures έδωσε επιτέλους στο φως της δημοσιότητας το πρώτο επίσημο trailer από το Resident Evil: Welcome to Raccoon City και έχει ό,τι φανταζόσασταν. Από δράση, εκρήξεις, zombies και σκοτεινή ατμόσφαιρα, το reboot που έρχεται σε σκηνοθεσία και σενάριο του Johannes Roberts, θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο.

H Raccoon City ήταν το σπίτι του φαρμακευτικού κολοσσού “Umbrella Corporations” και τώρα, είναι μια πεθαμένη πόλη. Η απομάκρυνση της εταιρίας άφησε την πόλη στα αζήτητα και ένα μεγάλο κακό να παρασκευάζεται «κάτω από την επιφάνεια». Όταν αυτό το κακό θα έρθει στην επιφάνεια, μια ομάδα επιζώντων θα πρέπει να συνεργαστεί για να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την Umbrella και να καταφέρει να επιζήσει τη νύχτα.

Η Kaya Scodelario θα υποδυθεί την Claire Redfield, ενώ ο Avan Jogia τον Leon S. Kennedy, με κοστούμια που θυμίζουν αρκετά το πρόσφατο Resident Evil 2 Remake. H ομάδα των S.T.A.R.S. αποτελείται και από τους: Tom Hopper ως Albert Wesker, Chad Rook ως Richard Aiken, Hannah John-Kamen ως Jill Valentine, Marina Mazepa ως Lisa Trevor, Donal Logue ως Chief Brian Irons, Lily Gao ως Ada Wong και Robbie Amell ως Chris Redfield.

Για πολλά χρόνια οι επιστήμονες της Umbrella Corp. πειραματίζονταν με τη Lisa κάτι που την εξέθεσε σε δεκάδες ιούς. Όλα αυτά φυσικά την παραμόρφωσαν σε ένα τέρας. Την Umbrella, όμως, την οδήγησαν στο να ανακαλύψει τον Nemesis Tyrant και το G-Virus.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο IGN, ο σκηνοθέτης, Johannes Roberts είπε:

Προπάντων αυτή η ταινία έχει να κάνει με την επιστροφή της στις ρίζες των παιχνιδιών και το να δημιουργήσουμε μια ταινία που περισσότερο θα ήταν horror παρά sci-fi με δράση, όπως οι προηγούμενες.

Το Resident Evil: Welcome to Raccoon City θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου. Δείτε το πρώτο καταιγιστικό trailer μέσα από τον player παρακάτω.