Μάθαμε τον κανονικό τίτλο της νέας Resident Evil ταινίας και μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι

Είστε έτοιμοι για τον απόλυτο τρόμο στην Raccoon City;
22 Μαρτίου 2021 13:11
Μάθαμε τον κανονικό τίτλο της νέας Resident Evil ταινίας και μπορούμε να κοιμηθούμε ήσυχοι

Όσο περνάει ο καιρός όλο και περισσότερες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα όσον αφορά την Resident Evil reboot ταινία. Εκτός του ότι πρόσφατα ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα και θα δούμε τον τρόμο να ζωντανεύει ξανά στην Raccoon City, στις αρχές Μαρτίου μάθαμε κιόλας ότι θα έχουμε απαρτία, αφού θα δούμε σχεδόν όλους τους χαρακτήρες της Capcom σε αυτό το project.

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε ακόμη μία είδηση που αφορά τον τίτλο της ταινίας και πλέον ξέρουμε ότι δε θα λέγεται απλά “Resident Evil”. Συγκεκριμένα, μέσα από μία συνέντευξη του Johannes Roberts, σκηνοθέτη του φιλμ, επισημοποιήθηκε η ονομασία του φιλμ και θα ακούει στο όνομα, “Resident Evil: Welcome to Raccoon City”.

Λογικό φυσικά, αφού η σύνοψή της μάς λέει ότι θα παρακολουθήσουμε τα γεγονότα από την αρχή και θα λαμβάνει χώρα το 1998, στο σημείο που ξέσπασε ο ιός, με την Kaya Scodelario του Maze Runner και τον Robbie Amell του Upload να ηγούνται του cast ως Claire και Chris Redfield αντίστοιχα.

Όμως, μην αγχώνεστε, καθώς από την ταινία θα παρελάσουν σχεδόν όλοι οι πρωταγωνιστές των παιχνιδιών, όπως είναι η Jill Valentine, που θα την υποδυθεί η Hannah-John Kamen, ο Albert Wesker του Tom Hooper, καθώς και οι Ada Wong, Leon S. Kennedy, Brad Wickers, William Birkin, Richard Aiken και Chief Irons.

Το νέο αυτό εγχείρημα ανακοινώθηκε πριν από δύο χρόνια περίπου και ο σκηνοθέτης υπόσχεται να μεταφέρει μια πιο horror εμπειρία για τον θεατή σε σχέση με τις παλιότερες ταινίες του Paul W.S. Anderson.

Το Resident Evil: Welcome to Raccoon City θα κάνει πρεμιέρα (αν όλα πάνε καλά) στις 3 Σεπτεμβρίου. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.