Φαντάζεστε τον Τζάκι Τσαν στο Shang-Chi 2; Ο σκηνοθέτης του σίγουρα

Ο Destin Daniel Cretton αποκαλύπτει ένα όνειρό του για το sequel
18 Δεκεμβρίου 2021 20:50
Φαντάζεστε τον Τζάκι Τσαν στο Shang-Chi 2; Ο σκηνοθέτης του σίγουρα

Πρόσφατα είχαμε την επίσημη ανακοίνωση από τη Marvel πως βρίσκεται στα σκαριά το Shang-Chi 2. Ο σκηνοθέτης της ταινίας -αλλά και του ερχόμενου sequel- Destin Daniel Cretton μίλησε στο Cinemablend και τον ρώτησε ποιον θρυλικό Ασιάτη ηθοποιό θα ήθελε να προσθέσει στο cast του sequel και εκείνος απάντησε ευθέως: 

Θέλω να πω εάν μπορούσαμε κάπως να έχουμε τον Τζάκι Τσαν στην ταινία, αυτό θα ήταν ένα όνειρο ζωής που θα γινόταν πραγματικότητα.

Μάλιστα, παρότρυνε τους fans να κινητοποιηθούν εμμέσως στα social media για να συμβεί αυτό με τον ίδιο να λέει: "Ναι, ας το αφήσουμε σαν ιδέα εκεί έξω". 

Το Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings δεν έκρυψε ποτέ τις επιρροές του από τις ταινίες του Jackie Chan, ο οποίος μετά τον θρυλικό Bruce Lee, έφερε ξανά στο προσκήνιο τις ταινίες δράσεις του σινεμά του Χονγκ Κονγκ στο Χόλιγουντ στα μέσα των '90s. 

Από την πλευρά του ο Chan δεν συμμετέχει στις ίδιες ταινίες δράσης που συμμετείχε παλιότερα, καθώς έχει δηλώσει πως "δεν επιθυμεί να επαναλαμβάνεται", παίρνοντας ρόλους πιο σοβαρούς και λιγότερο από αυτούς που μας έχει συνηθίσει. 

Ο χρόνος θα δείξει όμως εάν η Marvel και ο Kevin Feige πείσουν με τον τρόπο τους τον θρυλικό αστέρα να παίξει στο Shang-Chi 2.