Η νέα Karate Kid ταινία με τους Τζάκι Τσαν και Ραλφ Μάτσιο άρχισε τις... “καρατιές“!

O νέος πρωταγωνιστής φωτογραφίζεται με την κλακέτα στα χέρια
03 Απριλίου 2024 17:37
Η νέα Karate Kid ταινία με τους Τζάκι Τσαν και Ραλφ Μάτσιο άρχισε τις... “καρατιές“!

Έχουμε κι άλλα ευχάριστα νέα για την καινούργια Karate Kid ταινία που θα βγει σις αίθουσες τον ερχόμενο Δεκέμβριο, διότι και επίσημα μάθαμε ότι ξεκίνησαν οι... "καρατιές".

Και αυτό διότι η παραγωγή της νέας Karate Kid ταινίας ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα τα οποία ξεκίνησαν από σήμερα. Σε μια από τις δύο φωτογραφίες απεικονίζεται ο Ben Wang, ο οποίος θα υποδυθεί το νέο "Καράτε Κιντ" μαζί με τους Ralph Macchio και Jackie Chan στους ρόλους των Daniel LaRusso και Mr. Han αντίστοιχα από τις προηγούμενες ταινίες.

Με αυτόν τον τρόπο κόσμοι του άλλοτε ασύνδετου "The Karate Kid" του 2010 με τον Τζάκι Τσαν και οι προηγούμενες ταινίες "Karate Kid" με τον Λαρούσο, θα συναντηθούν. Ενδεχομένως να δούμε και σύνδεση με τη σειρά "Cobra Kai" αν και κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Για όσους δεν γνωρίζουν ο Ben Wang  έκανε το ντεμπούτο του στη σειρά "American Born Chinese" του Disney Plus πλάι στην Michelle Yeoh. 

Στο cast προστέθηκε πρόσφατα η εμβληματική Ming-Na Wen, γνωστή και ως voice actor της "Μουλάν" της Disney. Η ηθοποιός έχει τιμηθεί ως Disney Legend το 2019 για την ευρύτερη συνεισφορά της καθώς έχει παίξει και στη σειρά Agents of SHIELD και στο "Mandalorian" και στο "The Book of Boba Fett" ως Fennec Shand. Οι Sadie Stanley και Joshua Jackson ολοκληρώνουν τα βασικά ονόματα του cast. 

Δείτε το πρώτο υλικό από τα γυρίσματα του Karate Kid 2024:

Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας Karate Kid της Sony Pictures έχει αναλάβει ο Jonathan Entwistle (I’m Not Okay with This, The End of the F***ing World) σε σενάριο του Rob Lieber (Peter Rabbit). 

Το νέο The Karate Kid αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 13 Δεκεμβρίου του 2024.