Ο Henry Cavill των Witcher και Superman θα ήθελε να παίξει σε ταινία Warhammer

Αν κάτι τέτοιο γινόταν ποτέ πραγματικότητα
13 Δεκεμβρίου 2021 15:04
Ο Henry Cavill των Witcher και Superman θα ήθελε να παίξει σε ταινία Warhammer

Όπως έχει αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν, ο Henry Cavill είναι παθιασμένος με την ποπ κουλτούρα, τα βιντεοπαιχνίδια και τον απίστευτα βαθύ κόσμο του Warhammer, σε σημείο που ένα από τα χόμπι του είναι να βάφει τις δικές του φιγούρες.

Τώρα, ο ηθοποιός που έχει ενσαρκώσει τον Geralt στη σειρά The Witcher, αλλά και τον πασίγνωστο υπερήρωα Superman, αποκάλυψε σε μια νέα του συνέντευξη στο IGN πως θα ήθελε να παίξει σε τηλεοπτική σειρά ή ταινία Warhammer, αν κάτι τέτοιο γινόταν ποτέ πραγματικότητα.

Αναλυτικότερα, δήλωσε:

Υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες από το σύμπαν των Warhammer που θα ήθελα να υποδυθώ. Αλλά μπορώ να γίνω μόνο ένας, γιατί όταν συμβεί αυτό δε θα μπορώ να παίξω και κάποιον άλλο. Επομένως, αν ετοιμαζόταν ποτέ κάτι live action, θα έπρεπε να είμαι πολύ συνειδητοποιημένος σχετικά με αυτό.

Το Warhammer προφανώς έχει έναν τεράστιο πλούτο από χαρακτήρες και ειδικότερα το 40K σύμπαν. Έτσι, υποθέτω ότι θα μπορούσα να παίξω έναν διαφορετικό χαρακτήρα από το fantasy σύμπαν του Warhammer και έναν διαφορετικό από το σύμπαν των 40K, αλλά αυτή τη στιγμή απλά ονειρεύομαι. Θα πρέπει να μιλήσω με τα παιδιά στην Games Workshop και να δω τι μπορεί να γίνει.

Ποιον χαρακτήρα θα μπορούσε να ενσαρκώσει, όμως, ο Cavill; Όταν ρωτήθηκε αν θα του ταίριαζε ο Gregor Eisenhorn από την τριλογία των Warhammer 40,000 Inquisitor βιβλίων, απάντησε χαρακτηριστικά:

Ναι, αυτό θα ήταν συναρπαστικό, αλλά στη συνέχεια τα βάζω με τους Primarchs και τους Captain-Generals, οπότε δεν είμαι σίγουρος.

Μιας και ολοένα και περισσότερα βιβλία και παιχνίδια γίνονται πλέον τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, δεν είναι απίθανο το όνειρο του ηθοποιού να γίνει πραγματικότητα. Βέβαια, το σύμπαν είναι τόσο μεγάλο που οποιαδήποτε εικασία για το που θα τοποθετούνταν μια σειρά, μάλλον είναι ανώφελη. Για την ιστορία, ο Cavill λατρεύει τόσο τη sci-fi όσο και την fantasy πλευρά του σύμπαντος της Games Workshop.