Aquaman 2: O Jason Momoa ανέβασε Stories για το τέλος των γυρισμάτων (ΒΙΝΤΕΟ)

To Aquaman and The Lost Kingdom αναμένεται τον Δεκέμβριο του 2022
11 Δεκεμβρίου 2021 20:27
Aquaman 2: O Jason Momoa ανέβασε Stories για το τέλος των γυρισμάτων (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα γυρίσματα του Aquaman 2 ολοκληρωθηκαν επιτυχώς, αν και στην πορεία τους πέρασαν από πολλά κύματα όπως τον τραυματισμό του πρωταγωνιστή Jason Momoa, αλλά και το γεγονός πως βρέθηκε και θετικός στον κορωνοϊό. 

Την είδηση μετέφερε ο ίδιος ο "Aquaman" μέσα από το Instagram του και συγκεκριμένα ανέβασε μερικά Stories, ανακουφισμένος για το ότι τελείωσαν τα γυρίσματα, αλλά και ενθουσιασμένος για αυτά που θα δούμε στο sequel σε σκηνοθεσία James Wan:

Πω παιδιά, αυτό ήταν το wrap. Ήταν το wrap στο Aquaman 2. Έχω τόσα πολλά να μοιραστώ μαζί σας...μακάρι να μπορούσα να σας τα πω όλα. Πόσο επική μέρα. Σας αγαπώ. Αισθάνομαι τόσο όμορφα που επιτέλους γυρνάω σπίτι, θα έχει τόσες πολλές καλές εκπλήξεις η ταινία...Θα κάνω ένα διάλειμμα. Aloha!

Δείτε τα Stories του Momoa

 Εκτός του Momoa, από την πρώτη ταινία, επιστρέφουν οι Patrick Wilson (που εδώ θα είναι αγνώριστος), Yahya Abdul-Mateen, Dolph Lundgren, και Randall Park, ενώ στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300). 

Πολλά ακόμα για την πλοκή του Aquaman and the Lost Kingdom -όπως τιτλοφορείται επίσημα- δεν είναι γνωστά πέρα από το ότι ο Black Manta ζητάει εκδίκηση, ο King Orm έχει εξοριστεί στην στεριά και ο Aquaman έχει νέα στολή, την οποία είδαμε σε αρκετές σκηνές στο BTS video από το φετινό DC FanDome

Το Aquaman and the Lost Kingdom θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2022.