Διαγωνισμός 20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του Aquaman and the Lost Kingdom [ΕΛΗΞΕ]

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για να δείτε την ταινία στην πρεμιέρα της
14 Δεκεμβρίου 2023 16:31
Διαγωνισμός 20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα του Aquaman and the Lost Kingdom [ΕΛΗΞΕ]

 

Ενόψει της κυκλοφορίας του Aquaman 2 ή όπως επίσημα τιτλοφορείται "Aquaman and the Lost Kingdom" και σε συνεργασία με την Tanweer, διανομέα της ταινίας στην Ελλάδα, σας στέλνουμε στην επίσημη πρεμιέρα της. 

Συγκεκριμένα, μπορείτε να κερδίσετε 20 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας "Aquaman: Το Χαμένο Βασίλειο" στα Village Cinemas @The Mall στην Αθήνα, που θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου. Τι πρέπει να κάνετε για να δηλώσετε συμμετοχή;


Για αρχή θα πρέπει να συνδεθείτε ή να εγγραφείτε στο Unboxholics.com (γίνεται εύκολα ακόμη και μέσω Google, Facebook και Apple λογαριασμών αν επιθυμείτε) και να αφήσετε ένα σχόλιο, κάτω από το εν λόγω άρθρο. Έπειτα, στο σχόλιο θα γράψετε επίσης το username σας στο Instagram ή το Facebook για να επικοινωνήσουμε μαζί σας (μέσω των επίσημων σελίδων μας στα social), εφόσον είστε ένας από τους 20 νικητές. 

Η δήλωση συμμετοχών ισχύει μέχρι τη Δευτέρα 18/12 όπου και θα ανακοινωθούν οι νικητές. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μπορείτε να βρεθείτε στα Village Cinemas του The Mall στην Αθήνα την ημέρα και την ώρα της προβολής ( 20/12 Ώρα προσέλευσης 19:15 και ώρα προβολής 20:00). 

Η επίσημη σύνοψη του Aquaman 2 έχει ως εξής: "Έχοντας αποτύχει να νικήσει τον Aquaman την πρώτη φορά, ο Black Manta, που εξακολουθεί να διακατέχεται από την ανάγκη να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του, δεν θα σταματήσει μπροστά σε τίποτα για να εξοντώσει τον Aquaman μια για πάντα. Αυτή τη φορά ο Black Manta είναι πιο τρομακτικός από ποτέ, καθώς χειρίζεται τη δύναμη της μυθικής Μαύρης Τρίαινας, η οποία απελευθερώνει μια αρχαία και κακόβουλη δύναμη. Για να τον νικήσει, ο Aquaman θα στραφεί στον φυλακισμένο αδελφό του Orm, τον πρώην βασιλιά της Ατλαντίδας, για να σφυρηλατήσει μια απρόσμενη συμμαχία. Μαζί, πρέπει να παραμερίσουν τις διαφορές τους προκειμένου να προστατεύσουν το βασίλειό τους και να σώσουν την οικογένεια του Aquaman, αλλά και τον κόσμο, από την ανεπανόρθωτη καταστροφή."

Την ταινία σκηνοθετεί ο James Wan και πρωταγωνιστούν οι: Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Amber Heard, Dolph Lundgren, Temuera Morrison, Nicole Kidman και Randall Park. Στις νέες προσθήκες συγκαταλέγονται οι: Jani Zhao (Sentimentos), Iniya Moore (Pose) και Vincent Regan (300).


ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 18/12

Οι νικητές είναι οι εξής χρήστες: 

  1. panagiotis-liakas (Instagram)
  2. vaschrist96 (Instagram)
  3. tzortzis-kondylis  (Instagram)
  4. Papachristopouloueleni  (Instagram)
  5. christos-loutradis  (Instagram)
  6. nikolas-braniotis (Instagram)
  7. underthegame8  (Instagram)
  8. argyris-kapa (Instagram)
  9. Treecko (Instagram)
  10. antonis_anagnostou  (Instagram)
  11. rigastze  (Instagram)
  12. panos-dimi (Instagram)
  13. georgepapa-pap  (Instagram)
  14. Sophia Vasiliadou  (Instagram)
  15. vasilis-arg (Instagram)
  16. ianthi-93 (Instagram)
  17. chris-theo-los (Instagram)
  18. yuvii (Instagram)
  19. Philvazouras (Instagram)
  20. Gus Moskofidhs (Instagram)

Έχουμε επικοινωνήσει με τους χρήστες για την παραλαβή των προσκλήσεών τους. Σας ευχαριστούμε θερμά για τις συμμετοχές σας!