Ο αστέρας του "1917" παίζει στη νέα ταινία του Netflix για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βιογραφικό δράμα έρχεται τον Ιανουάριο
06 Δεκεμβρίου 2021 17:35
Ο αστέρας του "1917" παίζει στη νέα ταινία του Netflix για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer από το Munich: The Edge of War (Μόναχο: Στα Πρόθυρα Πολέμου), το οποίο είναι βασισμένο στο best seller βιβλίο του Robert Harris.

Η ταινία λαμβάνει χώρα το  φθινόπωρο του 1938, με την Ευρώπη να βρίσκεται στα πρόθυρα ενός πολέμου με τον Αδόλφο Χίτλερ να ετοιμάζεται να εισβάλει στην Τσεχοσλοβακία και η κυβέρνηση του Νέβιλ Τσάμπερλεν να προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει μια ειρηνική λύση.

Καθώς η πίεση κορυφώνεται, ο Χιου Λέγκατ, Βρετανός δημόσιος υπάλληλος, και ο Πάουλ φον Χάρτμαν, Γερμανός διπλωμάτης, πηγαίνουν στο Μόναχο για τη Διάσκεψη έκτακτης ανάγκης. Με την έναρξη των διαπραγματεύσεων, οι δύο παλιοί φίλοι βρίσκονται στο επίκεντρο πολιτικών ραδιουργιών και πολύ μεγάλου κινδύνου. Με θεατή όλο τον κόσμο, μπορεί να αποτραπεί ο πόλεμος και, αν ναι, με ποιο κόστος;

Το βιογραφικό δράμα σκηνοθετεί ο Christian Schwochow, ενώ το σενάριο έγραψε ο Ben Power. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο cast βρίσκονται οι George MacKay, Jeremy Irons, Jessica Brown Findlay και Robert Bathurst.

Το Μόναχο: Στα Πρόθυρα Πολέμου θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Ιανουαρίου. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.