Ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα έβγαζε $35 εκατομμύρια σε μία μέρα - Γιατί αρνήθηκε την πρόταση;

Αποκάλυψε τώρα την ιστορία ο διάσημος χολιγουντιανός ηθοποιός
04 Δεκεμβρίου 2021 17:34
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ θα έβγαζε $35 εκατομμύρια σε μία μέρα - Γιατί αρνήθηκε την πρόταση;

Θεωρείται ένας από τους πιο ελκυστικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ, με μια λαμπρή καριέρα που τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί και πίσω από τις κάμερας. Ο δις βραβευμένος με Όσκαρ Τζορτζ Κλούνεϊ έδειξε να μην τον νοιάζει να κάνει μια γερή μπάζα, όπως θα λέγαμε μεταξύ μας, όταν μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα The Guardian, αποκάλυψε μια μυθική πρόταση που του έγινε πριν από χρόνια. 

Γιατί απέρριψε $35 εκ. για μια μέρα δουλειάς;

Εσείς θα απορρίπτατε ένα τέτοιο ποσό για να δουλέψετε για μια μέρα; Ο Clooney το έκανε το 2014 όταν του πρότειναν αυτό το μυθικό ποσό για τις ανάγκες ενός διαφημιστικού μιας αεροπορικής εταιρίας. 

Όπως αποκαλύπτει στη συνέντευξή του χαρακτηριστικά: 

Μου πρότειναν $35 εκ. για δουλειά μιας ημέρας για ένα διαφημιστικό αεροπορικής εταιρίας, αλλά το συζήτησα με την Amal και αποφασίσαμε ότι δεν άξιζε. 

Η Amal Clooney είναι η σύζυγός του από το 2014 και δικηγόρος με ειδίκευση στα ανθρώπινα δικαιώματα, την οποία συμβουλεύεται ο διάσημος ηθοποιός για τέτοιες αποφάσεις. Αναφέρει ο Κλούνεϊ πως ο λόγος πίσω από την απόφαση ήταν γιατί "η χώρα αυτή με την οποία η αεροπορική σχετιζόταν, παρόλο που είναι σύμμαχος, αρκετές φορές ήταν αμφισβητούμενες οι πράξεις της. Οπότε σκέφτηκα ότι εάν αυτή η σκέψη μου κλέψει έστω και ενός λεπτού ύπνου, τότε δεν αξίζει για μένα."

Η νέα ταινία που σκηνοθετεί ο George Clooney -αλλά δεν πρωταγωνιστεί- λέγεται The Tender Bar (17 Δεκεμβρίου, ΗΠΑ) και πρωταγωνιστούν οι Ben Affleck, Daniel Ranieri και Tye Sheridan. Η ταινία εξιστορεί ένα αγόρι που μεγαλώνει στο Long Island, το οποίο προσπαθεί να στηριχτεί σε πατρικές φιγούρες ανάμεσα στους πελάτες του μπαρ του θείου του. Επίσης αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 7 Ιανουαρίου 2022 και μέσω του Amazon Prime Video