Το The Midnight Sky ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς ταινίες όλων των εποχών για το Netflix 

Η νέα ταινία του George Clooney άρεσε στους συνδρομητές του

Το The Midnight Sky ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς ταινίες όλων των εποχών για το Netflix

Μια ακόμη μεγάλη παραγωγή του Netflix πέτυχε τον στόχο της με τους συνδρομητές της υπηρεσίες, οι οποίοι φαίνεται πως άρεσαν αρκετά το The Midnight Sky, τη νέα ταινία όπου πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί ο George Clooney. Λίγο η καραντίνα, λίγο οι λιγοστές νέες κυκλοφορίες γενικά λόγω του ότι οι κινηματογράφοι υπολειτουργούν παγκοσμίως, λίγο και το ότι το Netflix το προώθησε αρκετά συνέβαλαν σε αυτήν την επιτυχία. 

Συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε μέσα από το Twitter πως πάνω από 72 εκατομμύρια νοικοκυριά έχουν παρακολουθήσει τη νέα sci-fi ταινία του Clooney και αποτελεί ήδη μια από τις πιο δημοφιλείς ταινίες στην ιστορία της υπηρεσίας, μέσα σε 28 ημέρες από την κυκλοφορία της. 

Ως γνωστόν, το Netflix μετράει το ένα view μετά από δύο λεπτά συνεχούς θέασης του περιεχομένου. Όπως και να έχει, ακόμη και με τον όρο "νοικοκυριά" οι αριθμοί είναι τεράστιοι. Επίσης, δεν αποκλείεται να έχουν παρακολουθήσει πάνω από 100 εκ. θεατές το Midnight Sky μέχρι σήμερα, εάν υποθέσουμε ότι δεν το έβλεπαν όλοι μόνοι τους. 

Η ταινία να αναφέρουμε πως βασίζεται στο μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας της Lily Brooks-Dalton του 2016 με τίτλο "Good Morning, Midnight", της οποίας την κινηματογραφική μεταφορά ανέλαβε ο Mark L. Smith, σεναριογράφος του βραβευμένου με Όσκαρ, "The Revenant". 

1 σχολιο(α)