Το τελευταίο trailer του The Midnight Sky έχει μετα-αποκαλυπτική αύρα και Radiohead

Η νέα ταινία που σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί ο George Clooney έρχεται στις 23 Δεκεμβρίου
10 Δεκεμβρίου 2020 19:21
Το τελευταίο trailer του The Midnight Sky έχει μετα-αποκαλυπτική αύρα και Radiohead

Το Netflix θέλοντας να αποχαιρετήσει με δυνατό τρόπο τον τελευταίο μήνα του 2020, προωθεί επίσης δυναμικά το The Midnight Sky, σε σκηνοθεσία του George Clooney, για την οποία κυκλοφόρησε ένα τελευταίο trailer, με την μοναχική, μετα-αποκαλυπτική αύρα του να ντύνεται υπό τους ήχους του "No Surprises" των Radiohead

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο "Good Morning, Midnight" της Lily Brooks-Dalton, της οποίας το σενάριο διασκεύασε ο Mark L. Smith, του βραβευμένου με Όσκαρ, The Revenant. Ο Clooney, επίσης, αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και παίζει τον Augustine, έναν επιστήμονα που έχει παραμείνει μόνος του στην Αρκτική και αγωνίζεται να αποτρέψει την επιστροφή της Sully (Felicity Jones) και των άλλων αστροναυτών πίσω στη Γη, η οποία υπέστη μια μυστηριώδη παγκόσμια καταστροφή.

Το cast συμπληρώνουν οι: David OyelowoKyle Chandler, Tiffany Boone και Demian Bichir.

To The Midnight Sky (Ο Ουρανός του Μεσονυχτίου) αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 23 Δεκεμβρίου σε επιλεγμένους κινηματογράφους και αποκλειστικά για τους συνδρομητές του Netflix. Απολαύστε το trailer παρακάτω με ελληνικούς υπότιτλους.