Και ο Ryan Reynolds θέλει να γίνει James Bond αλλά με δύο προϋποθέσεις

Όλοι την είδανε James Bond και ο "Deadpool" τρολάρει
19 Νοεμβρίου 2021 20:18
Και ο Ryan Reynolds θέλει να γίνει James Bond αλλά με δύο προϋποθέσεις

Μέχρι και ο Dwayne "The Rock" Johnson έθεσε από μόνος του υποψηφιότητα για τον εμβληματικό και περιζήτητο ρόλο του Πράκτορα 007.

Ο τελευταίος που μπαίνει σφήνα στη λίστα είναι ο πάντοτε καυστικός Ryan Reynolds που σε νέα του συνέντευξη στους The Times, μίλησε για το ενδεχόμενο του να παίξει ένας μη Βρετανός ηθοποιός τον ρόλο του James Bond μελλοντικά, κάτι που θα έσπαγε μια αρχαία παράδοση. 

Καναδός 007 γίνεται;

Ο αστέρας του πρόσφατου "Red Notice" και του "Free Guy" είπε πως ενδιαφέρεται να παίξει τον James Bond εάν θα αποδεχόντουσαν οι fans και οι παραγωγοί της ταινίας έναν "Καναδό που πίνει τζιν με τόνικ αντί για μαρτίνι" κάνοντας φυσικά και έμμεση αναφορά στην δικιά του ποτοποιία που διατηρεί την Aviation American Gin. 

Έμαθα ότι ψάχνουν για νέο Bond. Θα δεχόσασταν έναν Καναδό που πίνει gin με tonic αντί για μαρτίνι; Εάν ναι, ενδιαφέρομαι. 

Τελικά...τρόλαρε τους πάντες πάλι

Μερικές ώρες μετά την δημοσίευση του άρθρου στη The Times αλλά και αρκετές αναδημοσιεύσεις άλλων μέσων, ο Reynolds τοποθετήθηκε μέσα από το Twitter παραδεχόμενος πως ουσιαστικά τρόλαρε:

Σας υπόσχομαι πως δεν ήμουν σε καμιά περίπτωση σοβαρός στη δήλωση αυτή. 

Μπορείτε να φανταστείτε έναν πολυλογά, καυστικό στα όρια του τρολ 007 να πίνει μαρτίνι; Σε ένα παράλληλο σύμπαν ίσως.