Chhorii: Το νέο παραφυσικό θρίλερ της Amazon έρχεται από την Ινδία και δείχνει…σοκαριστικό!

Πρεμιέρα μέσα στο μήνα!
10 Νοεμβρίου 2021 14:12
Chhorii: Το νέο παραφυσικό θρίλερ της Amazon έρχεται από την Ινδία και δείχνει…σοκαριστικό!

Η Amazon κυκλοφόρησε το επίσημο trailer από τη νέα πρωτότυπη ταινία, “Chhorii”, που έρχεται σε σκηνοθεσία του Vishal Furia, ο οποίος θέλει να σας παρουσιάσει μια διαφορετική, τρομακτική ιστορία. Πρόκειται για ένα Ινδικό horror που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά μέσα από το Amazon Prime Video με πρωταγωνιστές τους Mita Vashisht, Rajesh Jais και Saurabh Goyal.

Το Chhorii θας μας πει την ιστορία ενός ζευγαριού, της Sakshi (Nushrratt Bharuccha) και του Hemant. Η Sakshi είναι οκτώ μηνών έγκυος στο πρώτο της παιδί και αναγκάζεται να φύγει από το σπίτι της, δραπετεύει από την πόλη και αναζητά καταφύγιο σε ένα σπίτι που βρίσκεται μέσα σε κάτι χωράφια.

Εκεί θα συναντήσουν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι που φαίνεται θα κάνει και τους δύο άνω κάτω, ενώ ταυτόχρονα κάποια σκοτεινά μυστικά αρχίζουν και έρχονται στην επιφάνεια. Όλη αυτή η σκοτεινή ιστορία συνδέεται με κάποιο τρόπο με το αγέννητο παιδί της Sakshi.

Το Chhorii θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime Video στις 26 Νοεμβρίου. Δείτε το νέο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.