Η κόρη της Uma Thurman απαντάει στις φήμες που την θέλουν στο Kill Bill 3

Ούτε επιβεβαίωσε, ούτε απέρριψε τις φήμες…
02 Νοεμβρίου 2021 20:40
Η κόρη της Uma Thurman απαντάει στις φήμες που την θέλουν στο Kill Bill 3

Η συνέχεια του Kill Bill είναι χωρίς αμφιβολία κάτι που θα ήθελαν να δουν όλοι οι fans (και μη) από τον Quentin Tarantino, παρόλο που και εκείνος είχε αρκετές ιδέες. Μάλιστα, πρόσφατα, ο διάσημος σκηνοθέτης είχε μιλήσει για ένα υποτιθέμενο Kill Bill 3, που έκανε τους fans να το θέλουν ακόμη περισσότερο.

Τώρα, μια νέα είδηση ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας και αφορά την Maya Hawke του Stranger Things, η οποία σε περίπτωση που δεν το γνωρίζατε, είναι η κόρη της Uma Thurman. Εκείνη, απάντησε μέσα από μία συνέντευξη στο The Guardian, για τις τελευταίες φήμες που ακούγονται και την θέλουν να βρίσκεται στο cast του υποτιθέμενου Kill Bill 3.

Η 23χρονη ηθοποιός που την είδαμε και στο Once Upon A Time in Hollywood, εξήγησε ότι θα ήθελε πολύ να συνεργαστεί ξανά με τον Tarantino και θα συμμετείχε με χαρά σε οποιοδήποτε project εκείνος επιθυμεί.

Υπήρχαν πάντα φήμες για το Kill Bill 3. Ο Quentin έχει το δικό του πρόγραμμα. Θα κάνει ό,τι θέλει, όταν το θέλει. Αλλά τον ξέρω όλη μου τη ζωή και αν ποτέ ήθελε να συνεργαστούμε ξανά, φυσικά και να το ήθελα πολύ.

Ναι, όπως καταλάβατε, δεν απέρριψε, αλλά ούτε επιβεβαίωσε τις φήμες για το αν τελικά έχει μιλήσει με τον Tarantino για το Kill Bill 3 ή αν θα υπάρξει και ποτέ αυτή η ταινία. O Tarantino άρχισε πρόσφατα να συζητά και διάφορα πιθανά σενάρια για το story του Kill Bill Vol.3 και μπορείτε να τα δείτε παρακάτω:

Η Elle Driver είναι ακόμη εκεί έξω, η Sophie Fatale έχασε το χέρι της, αλλά είναι εκεί έξω ακόμα. Όλοι έχουν τα λεφτά του Bill. Πράγματι, η Gogo και η δίδυμη αδερφή της, Shiaki, θα μπορούσαν να εμφανιστούν.

Η μόνη περίπτωση που μπορώ να φανταστώ, όπου θα ήταν μια επική ταινία, όπου θα ξεπερνούσα όλα όσα έκανα πριν, θα ήταν εάν έκανα το Kill Bill 3.

Εσείς θέλετε το Kill Bill 3; Πείτε μας στα σχόλια!