Δείτε τον Timothée Chalamet ως Willy Wonka μέσα από τα γυρίσματα της ταινίας

Θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τον Μάρτιο του 2023 για την ταινία…
11 Οκτωβρίου 2021 10:38
Δείτε τον Timothée Chalamet ως Willy Wonka μέσα από τα γυρίσματα της ταινίας

Γνωρίζουμε εδώ και καιρό ότι η Warner Bros. θα επαναφέρει στη μεγάλη οθόνη τον Willy Wonka, αφού ετοιμάζει μία reboot ταινία με πρωταγωνιστή τον Timothée Chalamet (Call Me By Your Name, Dune), σε ένα σενάριο που έχει αναλάβει ο Simon Rich και σκηνοθεσία ο Paul King.

Η ταινία, ωστόσο, είναι αρκετά μακριά από την κυκλοφορία της, αφού εκτός απροόπτου θα φτάσει τον 3ο μήνα του 2023, με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει ήδη. Τώρα, ο διάσημος ηθοποιός, Timothée Chalamet, είπε να ανεβάσει το hype δημοσιεύοντας μία εικόνα από τα γυρίσματα.

Σε αυτή την εικόνα παίρνουμε μια μικρή γεύση από εκείνον ως Wonka και μπορείτε να την δείτε παρακάτω:

Πρόσφατα μάθαμε ότι στο Wonka θα παίξει και ο Rowan Atkinson ή αλλιώς Mr. Bean, μαζί με τον Michael-Key, καθώς και τους Jim Carter, Olivia Colman, Mathew Baynton, Tom Davis, Simon Farnaby, Rich Fulcher, Sally Hawkins, Kobna Holdbrook-Smith, Paterson Joseph, Calah Lane, Matt Lucas, Colin O’Brien, Natasha Rothwell, Rakhee Thakrar και Ellie White.

Το φιλμ βασίζεται στο κλασικό βιβλίο του Roald Dahl, "Charlie and the Chocolate Factory" και αναμένεται να διηγηθεί την ιστορία του Wonka για το πώς εκείνος έγινε ο περίφημος ιδιοκτήτης του εργοστασίου σοκολάτας.

Το Wonka έχει ως παράθυρο κυκλοφορίας τις 17 Μαρτίου 2023. Οπότε για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.