Wonka: Ο Timothee Chalamet παίζει στην πιο γλυκιά ταινία της χρονιάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Hugh Grant να μεταμορφώνεται σε Oompa-Loompa
12 Οκτωβρίου 2023 19:36
Wonka: Ο Timothee Chalamet παίζει στην πιο γλυκιά ταινία της χρονιάς (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Warner Bros. Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το 2ο επίσημο trailer του Wonka, το οποίο αποτελεί prequel της ταινίας "Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας" του 2004, και έχει πρωταγωνιστή τον Timothee Chalamet. Πίσω από τις κάμερες βρίσκεται ο Paul King, σκηνοθέτης και σεναριογράφος των επιτυχημένων ταινιών "Paddington", ενώ το σενάριο έγραψε μαζί με τον Simon Farnaby.

Βασισμένο στο βιβλίο Charlie and the Chocolate Factory, του πιο εμβληματικού παιδικού βιβλίου του Roald Dahl και ενός από τα παιδικά βιβλία με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών, το Wonka θα σας παρουσιάσει το πώς ο μεγαλύτερος εφευρέτης, μάγος και σοκολατοποιός έγινε ο αγαπημένος Willy Wonka που γνωρίζουμε σήμερα.

Μαζί με τον Chalamet συμμετέχουν κι άλλοι πασίγνωστοι και καταξιωμένοι ηθοποιοί όπως ο Rowan Atkinson (Mr. Bean), η υποψήφια για Όσκαρ, Sally Hawkins (The Shape of Water), η βραβευμένη με Όσκαρ, Olivia Colman και ο Hugh Grant σε ρόλο-έκπληξη καθώς παίζει ένα Oompa-Loompa.

Το πλήρες cast της ταινίας περιλαμβάνει τους: Calah Lane, Keegan-Michael Key, Paterson Joseph, Matt Lucas, Mathew Baynton, Jim Carter, Natasha Rothwell, Rich Fulcher, Rakhee Thakrar, Tom Davis και Kobna Holdbrook-Smith.

Η ταινία Wonka αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου 2023. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.