Η νέα αφίσα του DUNE είναι τόσο επική όσο και το cast του  

Τον Οκτώβριο η πρεμιέρα της ταινίας

Η νέα αφίσα του DUNE είναι τόσο επική όσο και το cast του

Η Warner Bros. Pictures σε συνεργασία με το HBO Max έδωσαν στα φώτα της δημοσιότητας τη νέα επική αφίσα του Dune, η οποία είναι τόσο επική όσο και το cast που απαρτίζει το νέο φιλμ του Denis Villeneuve.

Το νέο poster μάς υπενθυμίζει την παγκόσμια ημερομηνία πρεμιέρας, η οποία είναι στις 22 Οκτωβρίου (14 Οκτωβρίου στην Ελλάδα) και εκτός από αυτό βλέπουμε και τους πρωταγωνιστές που βρίσκονται πλάι στον Timothée Chalamet.

Δείτε την αφίσα παρακάτω:

Η ιστορία του "Dune"

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη το Dune "διηγείται την ιστορία του χαρισματικού νεαρού Paul Atreides, ο οποίος γεννιέται με ένα πεπρωμένο πέρα από κάθε φαντασία του. Θα ταξιδέψει στον πιο επικίνδυνο πλανήτη του σύμπαντος για να διασφαλίσει το μέλλον της οικογένειας και των ανθρώπων του. Με τις μεγάλες δυνάμεις να παρασύρονται σε μια ανελέητη σύγκρουση για το Spice του πλανήτη Arrakis, την πιο πολύτιμη ουσία που υπάρχει και μπορεί να ξεκλειδώσει τις εξαιρετικές ικανότητες της ανθρωπότητας, μόνο αυτοί που θα δαμάσουν τον φόβο τους θα επιβιώσουν."

Ο Timothée Chalamet υποδύεται τον πρωταγωνιστή Paul Atreides και εκτός αυτού, συμμετέχει ένα υπέρλαμπρο cast ηθοποιών με τους: Rebecca Ferguson (Lady Jessica Atreides), Oscar Isaac (Duke Leto Atreides), Josh Brolin (Gurney Halleck), Stellan Skarsgard, Dave Bautista, Stephen McKinley Henderson, Zendaya (Chani), Chang Chen, Sharon Duncan-Brewster, Charlotte Rampling, Jason Momoa (Duncan Idaho) και ο Javier Bardem.

Tο DUNE αναμένεται στους κινηματογράφους στις 22 Οκτωβρίου παγκοσμίως, ενώ στην Ελλάδα θα προβάλλεται από τις 14 Οκτωβρίου σύμφωνα με την εταιρία διανομής Tanweer.