The Suicide Squad: Ο James Gunn αποκαλύπτει την πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε (ΦΩΤΟ)

Ανεβάζοντας τα σχετικά στιγμιότυπα στο Instagram του
09 Αυγούστου 2021 11:44
The Suicide Squad: Ο James Gunn αποκαλύπτει την πιο δύσκολη σκηνή που γύρισε (ΦΩΤΟ)

Με το The Suicide Squad να έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο του στους κινηματογράφους ανά τον κόσμο -στην Ελλάδα από τις 19 Αυγούστου- έχουν αρχίσει να βγαίνουν και διάφορες πικάντικες πληροφορίες για τη νέα ταινία της DC Films. O James Gunn μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα στο Instagram του, όπου εκεί αποκάλυψε μια από τις πιο δύσκολες σκηνές που γύρισε. 

Αυτή ήταν η σκηνή που η νεοσυσταθείσα Task Force X φτάνει στο Corto Maltese, με σκοπό να εισχωρήσει και να καταστρέψει μια πρώην βάση του Β' Παγκοσμίου Πολέμου ονόματι "Jotunheim". Αποτελεί μια από τις πιο εντυπωσιακές οπτικά που σκηνοθέτησε ο James Gunn, καθώς η ομάδα αντιμετωπίζει όχι μόνο ορδές αντιπάλων αλλά και μια βαριά βροχόπτωση. Χάρη σε ένα ειδικό rig που κατασκεύασε η παραγωγή μπόρεσαν να προσομοιώσουν την καταρρακτώδη βροχή, αλλά επειδή ήταν εξωτερικό γύρισμα, πάντοτε βρισκόταν στο έλεος του καιρού. 

Δείτε την φωτογραφία του James Gunn

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Gunn (@jamesgunn)

Όπως γράφει ο Gunn στην λεζάντα η σκηνή ήταν "από τις πιο δύσκολες για να τη διαχειριστεί επειδή έπρεπε να γυριστεί με διαφορετικά επίπεδα καταστροφής και χάους και με ποικίλες καιρικές συνθήκες για ένα διάστημα κάποιων μηνών". Οι καιρικές συνθήκες δυσχαίρεναν το αρχικό του όραμα για τη σκηνή σε σημείο που ήταν αμφίβολο εάν θα μπορούσε να διασφαλίσει τη συνεκτικότητα των σκηνών μεταξύ τους. 

Χάρη σε μερικά τρικ της κάμερας και σωστό χρωματισμό...φαίνεται αψεγάδιαστο στην ταινία. 

Αυτή είναι η άποψή μας για το The Suicide Squad 

Το The Suicide Squad ήδη προβάλλεται στους κινηματογράφους ανά τον κόσμο και το HBO Max, ενώ στην Ελλάδα θα προβάλλεται από τις 19 Αυγούστου.