Το trailer από το anime του Suicide Squad θα σας…ψήσει!

Αποκαλύφθηκε και το cast
01 Δεκεμβρίου 2023 18:09
Το trailer από το anime του Suicide Squad θα σας…ψήσει!

Η DC έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το νέο trailer από το Suicide Squad ISEKAI, το νέο anime που θέλει να πάει στο ISEKAI τους γνωστούς χαρακτήρες της ομάδας αυτοκτονίας! Ο Akira Amano του PHYSCO-PASS έχει αναλάβει το σχεδιασμό των χαρακτήρων με τους Tappei Nagatsuki και Eiji Umehara να έχουν αναλάβει το σενάριο. Το animation είναι του Naoto Hosoda και η μουσική του Kenichiro Suehiro.

Παράλληλα, η DC αποκάλυψε για πρώτη φορά ολόκληρο το cast του anime και θα αποτελείται από την Anna Nagase στο ρόλο της Harley Quinn, τον Yuichiro Umehara στο ρόλο του The Joker, Καθώς και τους Reigo Yamaguchi (Deadshot), Takehito Koyasu (Peacemaker), Jun Fukuyama (Clayface) και Subaru Kimura (King Shark).

Η λεζάντα του trailer γράφει τα εξής: Σούπερ-Κακοί στάλθηκαν στον ISEKAI!? Αποκαλύφθηκε η πιο επικίνδυνη και παράξενη περιπέτεια φαντασίας!!

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τον όρο "Isekai", πρόκειται για μια ξεχωριστή κατηγορία anime που επικεντρώνεται σε γνωστούς χαρακτήρες που μεταφέρονται σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο, γεμάτο με αμέτρητες περιπέτειες με σκοπό να πρέπει να μάθουν να επιβιώνουν σε αυτόν. Σε αυτή την περίπτωση, μπορούμε να περιμένουμε την Suicide Squad να μεταφερθεί σε έναν κόσμο που συνδυάζει το χάος, τη δράση και φυσικά τις απροσδόκητες συμμαχίες.

Επίσης, η σειρά δε θα συνδέεται καθόλου με το DC Universe που ετοιμάζει αυτόν τον καιρό ο James Gunn και ο Peter Safran.

Δείτε νέες εικόνες από τη σειρά:

Το Suicide Squad ISEKAI δεν έχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά θα γίνει διαθέσιμο μέσα στο 2024. Παρακολουθήστε το trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.