Κλάψτε από τα γέλια με τον John Cena και όλο το cast του Peacemaker (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα δωράκι από τον James Gunn
19 Φεβρουαρίου 2022 16:08
Κλάψτε από τα γέλια με τον John Cena και όλο το cast του Peacemaker (ΒΙΝΤΕΟ)

To Peacemaker έκανε πρεμιέρα πριν μερικές εβδομάδες στο HBO Max και ολοκληρώθηκε πριν λίγα εικοσιτετράωρα με το 8ο επεισόδιο του. Η σειρά του James Gunn με πρωταγωνιστή τον John Cena γνώρισε τεράστια επιτυχία όσον αφορά τις προβολές του στην streaming υπηρεσία, με την 2η σεζόν να ετοιμάζεται ήδη.

Το Peacemaker είναι η πρώτη σειρά της DC που συνδέεται με το DC Extended Universe (DCEU) και λαμβάνει χώρα ακριβώς μετά από τα γεγονότα του The Suicide Squad. Τώρα, ο James Gunn για να γιορτάσει το “President’s Day” στην Αμερική, δημοσίευσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ένα βίντεο με bloopers από το σόου που διαρκεί εννέα ολόκληρα λεπτά.  

Σε αυτό βλέπουμε τους πρωταγωνιστές της σειράς να γελούν ακατάπαυστα, να χάνουν τα λόγια τους, καθώς και να πειράζουν ο ένας τον άλλον και μπορείτε να το δείτε παρακάτω:

Στο Peacemaker εκτός από τον John Cena και την Jennifer Holland, πρωταγωνιστούν επίσης οι Robert Patrick, Freddie Stroma, Christopher Heyerdahl, Steve Agee, Danielle Brooks, Chukwudi Iwuji, Nhut Le και Lochlyn Munro.

Το Peacemaker είναι από τα μεγάλα project του 2022 για την DC και τώρα που η πρώτη σεζόν του ολοκληρώθηκε, όλα τα βλέμματα των fans έχουν στραφεί στο επερχόμενο The Batman με τον Robert Pattinson, καθώς και στο Black Adam με τον The Rock που αναμένεται να φτάσει στους κινηματογράφους τον Ιούλιο.