James Gunn: Νέα spinoff σειρά του Suicide Squad στα σκαριά - Με ποιον χαρακτήρα;

Θα επιστρέψει για 2η σεζόν ο Peacemaker;
28 Ιανουαρίου 2022 13:14
James Gunn: Νέα spinoff σειρά του Suicide Squad στα σκαριά - Με ποιον χαρακτήρα;

Η επιτυχία του Peacemaker στο HBO Max είναι αναμφίβολη πλέον καθώς ήδη οι fans της DC έχουν λατρέψει τον αντιήρωα του John Cena και φυσικά τη σκηνοθεσία και το όραμα του James Gunn. Ο δημιουργός μίλησε πρόσφατα σε ένα podcast και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο μιας 2ης σεζόν, λέγοντας ότι "υπάρχουν πολύ καλές πιθανότητες" να συμβεί διότι "είναι το μεγαλύτερο σόου του κόσμου αυτή τη στιγμή". Εκτός απροόπτου, επομένως, θα υπάρξει 2η σεζόν στο Peacemaker δεδομένης της αποδοχής που λαμβάνει μέχρι τώρα. 

Ωστόσο διέκοψε τα όσα έλεγε για τη 2η σεζόν και στράφηκε στο γεγονός ότι ετοιμάζει μια δεύτερη spinoff σειρά του The Suicide Squad του: 

Αυτόν τον καιρό δουλεύουμε πάνω σε κάτι άλλο τώρα, μια ακόμη τηλεοπτική σειρά που συνδέεται με αυτό το σύμπαν. Δεν μπορώ όμως να πω τι είναι. 

Συνδέεται με το σύμπαν αλλά δε θα είναι στο ίδιο είδος με τον Peacemaker, δε θα έχει τόση κωμωδία, αλλά θα είναι στο ίδιο σύμπαν.

Το Deadline με τη σειρά του επιβεβαίωσε τα παραπάνω από δικές του πηγές, αλλά είναι σε τόσο εμβρυακό στάδιο το σόου που δεν μπόρεσαν να μάθουν ποιον χαρακτήρα της Suicide Squad θα αφορά. Ωστόσο το HBO Max είναι τρελαμένο με την ιδέα και τον ενθουσιασμό του Gunn για το project. 

Ποιος χαρακτήρας της νέας Task Force X θα θέλατε να αποκτήσει τη δική του σειρά;