Κυκλοφορεί σκηνή από το Ayer Cut του Suicide Squad με καβγαδάκι Joker-Harley Quinn (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τη σκηνή που κάνει το γύρο των social media
15 Φεβρουαρίου 2022 13:43
Κυκλοφορεί σκηνή από το Ayer Cut του Suicide Squad με καβγαδάκι Joker-Harley Quinn (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια σκηνή από το Ayer Cut του Suicide Squad κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στα social media αποτελώντας μια νέα απτή απόδειξη ότι αυτή η βερσιόν υπάρχει. Το βίντεο μοιράστηκε πρώτο το The Film Exiles Podcast μέσα από το Twitter και παρουσιάζει μια σκηνή όπου ο Joker του Jared Leto και η Harley Quinn της Margot Robbie καυγαδίζουν σαν το...θεοπάλαβο ζευγαράκι που είναι. 

Στην κινηματογραφική βερσιόν του Suicide Squad o Joker καλωσορίζει την Harley με ένα φιλί και της υπόσχεται να της κάνει τα χατίρια μόλις γλιτώσουν. Ωστόσο, στην βερσιόν του σκηνοθέτη David Ayer φαίνεται η εχθρικότητα του Joker αλλά και η τοξικότητα της μεταξύ τους σχέσης, όπου της λέει "Τα σκ***α που έχω κάνει για χάρη σου! Θα πρέπει να μιλήσουμε". 

Δείτε τη σκηνή του "Ayer Cut"

Για την ιστορία δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε δείγμα του λεγόμενου "Ayer Cut" καθώς τον περασμένο Σεπτέμβριο ο ίδιος ο Ayer είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες του, στις οποίες φαινόταν ο Joker του Jared Leto. Έχει ειπωθεί άλλωστε πολλές φορές ότι κόπηκαν αρκετές σκηνές από την ερμηνεία του Leto, κάτι που και ο ηθοποιός είχε δηλώσει παλαιότερα την δυσαρέσκειά του. 

 

Πρόσφατα ο Will Smith, που υποδύθηκε τον Deadshot, εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να γίνει πραγματικότητα το Ayer Cut, κάτι που η ιστορία έχει δείξει πως δε γίνεται τυχαία. Ίσως η DC Films να ετοιμάζει μια νέα περίπτωση "Snyder Cut" για να ευχαριστήσει τους fans της.