Ο δημιουργός του The Suicide Squad και του Peacemaker, James Gunn ανακοίνωσε και επίσημα ότι αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη της καρδιάς του, Jennifer Holland. Αν η Holland σάς θυμίζει κάτι, είναι επειδή υποδύεται την Agent Emilia Harcourt στη σειρά του Peacemaker.
Ο Gunn για να γιορτάσει αυτή τη μοναδική στιγμή ανέβασε στα social media του μία φωτογραφία με την Holland να φοράει το δαχτυλίδι των αρραβώνων, ενώ συνοδευόταν απλά με μία καρδιά στη λεζάντα.
?❤️ pic.twitter.com/HVuAM7oiwZ
— James Gunn (@JamesGunn) February 20, 2022

Οι δυο τους είναι μαζί από το 2015 και η πρώτη τους επαγγελματική συνεργασία ξεκίνησε το 2019 στο Brightburn, στο οποίο ο Gunn ήταν παραγωγός και η Holland είχε ένα ρόλο. Αργότερα, συνεργάστηκαν ξανά στο The Suicide Squad, όπου είδαμε για πρώτη φορά την Harcourt. H Holland ωστόσο έχει μια αξιοσέβαστη καριέρα, αφού έχει παίξει και στο American Horror Story, καθώς και στα Bones, Days of Our Lives, Cougar Town και Sun Records.
Read Next
Must Read
Ο James Gunn εξηγεί γιατί δεν τον νοιάζουν τα βραβεία και το κύρος
Man of Tomorrow: Ανακοινώθηκε ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον Brainiac στο sequel του Superman!
Ο James Gunn μόλις έδωσε το πρώτο teaser του Supergirl (ΒΙΝΤΕΟ)