Aquaman 2: Αποκαλύφθηκε ο επίσημος τίτλος του sequel του Jason Momoa

"Το Χαμένο Βασίλειο" αναμένεται στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2022
11 Ιουνίου 2021 23:07
Aquaman 2: Αποκαλύφθηκε ο επίσημος τίτλος του sequel του Jason Momoa

Από εκεί που είχαμε καιρό να ακούσουμε κάποιο νέο από την παραγωγή του Aquaman 2 αυτό ήρθε ξαφνικά από τον ίδιο τον σκηνοθέτη της ταινίας, James Wan. Μέσα από το Instagram του ανακοίνωσε τον επίσημο τίτλο του sequel, μέσα από μια φωτογραφία που απαθανάτισε στο πρόσφατο meeting της παραγωγής.

Aquaman and the Lost Kingdom, ο τίτλος του sequel

Σε αυτή τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram φαίνεται το νέο λογότυπο και ο τίτλος της ταινίας, που θα τιτλοφορείται ως "Aquaman and The Lost Kingdom". Μάλιστα, τη συνόδευσε με τη λεζάντα "H παλίρροια ανεβαίνει", ενώ ο Wan φαίνεται να φοράει μια μπλούζα του Cuphead. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by James Wan (@creepypuppet)

Για το sequel σαφέστατα αναμένεται να επιστρέψουν οι Jason Momoa, Amber Heard και Patrick Wilson στους ρόλους των Arthur Curry, Mera και Orm αντίστοιχα. Αξίζει να σημειώσουμε πως η πρώτη ταινία ήταν μια τεράστια εμπορική επιτυχία για το DCEU, την Warner Bros. και την DC Films με πάνω από $1 δισ. εισπράξεις στο box office. 

Το The Suicide Squad αναμένεται στις αίθουσες αυτόν τον Αύγουστο, το The Batman με τον Robert Pattinson έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο του 2022, το The Flash για τον Νοέμβριο του 2022 και το Aquaman and the Lost Kingdom για τον Δεκέμβριο του 2022.