Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών επιστρέφει με νέα anime ταινία και μάλιστα prequel

...Έστω κι αν είναι anime και θα λέγεται "The War of the Rohirrim"
10 Ιουνίου 2021 22:03
Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών επιστρέφει με νέα anime ταινία και μάλιστα prequel

Κι όμως δε διαβάζετε λάθος, πριν λίγη ώρα ανακοινώθηκε από τη Warner Bros. και τη New Line Cinema πως μια νέα ταινία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών βρίσκεται σε ανάπτυξη, σχεδόν 20 χρόνια μετά την βραβευμένη με Όσκαρ πρώτη τριλογία του Peter Jackson

Το Lord of the Rings: The War of the Rohirrim θα είναι anime prequel ταινία

Δεν είναι ακριβώς μια μεγάλη live-action κινηματογραφική συνέχεια που ίσως θέλατε. Για αυτήν καλύτερα να περιμένετε την σειρά Lord of the Rings του Amazon Prime. Πρόκειται για μια anime ταινία από την Warner Bros. Animation η οποία θα φέρει τον τίτλο "The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim" και θα εξερευνήσει την ανείπωτη ιστορία πίσω από το φρούριο του Helm's Deep, το οποίο είδαμε για πρώτη φορά στο "Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι Δίδυμοι Πύργοι". 

Θα εκτυλίσσεται 250 χρόνια πριν την τριλογία του LOTR

Η ιστορία αυτής της νέας anime ταινίες θα μας ταξιδέψει 250 χρόνια πριν τα γεγονότα της τριλογίας του "Lord of the Rings", σε μια ιδιαίτερα αιματηρή και ταραχώδη περίοδο της Μέσης Γης, με πρωταγωνιστή τον "Helm Hammerhand", βασιλιά της Rohan. 

Ο βετεράνος anime δημιουργός Kenji Kamiyama (Blade Runner: Black Lotus, Ghost in the Shell) ανέλαβε τη σκηνοθεσία και τη δημιουργία της, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Will Matthews. Μάλιστα, σε συμβουλευτικό ρόλο στην εν λόγω ταινία συμμετέχει η Philippa Boyens, από τη βραβευμένη με Όσκαρ ομάδα σεναριογράφων των "Lord of the Rings" και "The Hobbit" τριλογιών. 

Πότε θα κυκλοφορήσει;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το project μπαίνει σε fast-track για κυκλοφορία στους κινηματογράφους με την Sola Entertainment να αναλαμβάνει το animation κομμάτι, ενώ το casting των voice actors έχει ήδη ξεκινήσει. Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία ή παράθυρο κυκλοφορίας.