Black Widow: Εκρηκτικά νέα πλάνα πριν τη πρεμιέρα της ταινίας της Scarlett Johansson

Ετοιμάζεται για τις 9 Ιουλίου
04 Ιουνίου 2021 08:36
Black Widow: Εκρηκτικά νέα πλάνα πριν τη πρεμιέρα της ταινίας της Scarlett Johansson

Η Marvel Studios έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέα βίντεο για το Black Widow ενόψει της κυκλοφορίας του και αποκαλύπτει περισσότερα πλάνα από την περιπέτεια της Scarlett Johansson. 

Πρώτα κυκλοφόρησε το τελευταίο μεγάλο trailer πριν την πρεμιέρα τον ερχόμενο Ιούλιο και όπως θα περιμένατε είναι το λιγότερο εκρηκτικό. Καταιγιστική δράση, χορογραφίες και μάχες που κόβουν την ανάσα, επικά σκηνικά και μερικές απαραίτητες δόσεις χιούμορ συνθέτουν την πρώτη ταινία του Phase 4 του MCU.

Δείτε το τελευταίο trailer της Black Widow

Στο δεύτερο βίντεο, το οποίο προλογίζει η Johansson εστιάζει στο ταξίδι της Natasha Romanoff και στο γεγονός πως θα μάθουμε τα πάντα για το μυστήριο παρελθόν της ηρωίδας. Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να το είχαμε παρακολουθήσει ήδη αλλά το ξαφνικό χτύπημα της πανδημίας, διέλυσε το πρόγραμμα της Marvel.

Αρκεί να θυμίσουμε πως όταν θα κάνει πρεμιέρα θα έχουν περάσει δύο χρόνια χωρίς ταινία της Marvel στις αίθουσες, μιας και η τελευταία ήταν το Spider-Man: Far From Home που κυκλοφόρησε στις 2 Ιουλίου του 2019. 

Επίσης πρωταγωνιστούν οι: David Harbour ως Red Guardian, την Rachel Weisz ως Melina Vostokoff, καθώς και οι O-T FagbenleWilliam Hurt και Ray Winstone. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Cate Shortland γνωστή για τη δουλειά της στα "Lore" και "Berlin Syndrome", σε σενάριο του Eric Pearson. 

Το Black Widow αναμένεται να προβληθεί στις 9 Ιουλίου σε Disney Plus (Premier Access - $29.299 έξτρα χρέωση) όπου υποστηρίζεται και στους κινηματογράφους.