Η Disney αναγνωρίζει την ποζερίλα της Marvel σε νέο βίντεο

“Get the Feeling”
20 Φεβρουαρίου 2022 15:55
Η Disney αναγνωρίζει την ποζερίλα της Marvel σε νέο βίντεο

Η Disney δημοσίευσε ακόμη ένα διαφημιστικό βίντεο για να προμοτάρει την streaming υπηρεσία της, το Disney Plus. Πιάστε το συναίσθημα μάς λέει η εταιρία, αφού έχει ως αποκλειστικότητα, τις ταινίες της Marvel, με το trailer να ξεκινάει με την Scarlett Johansson ως Black Widow.

Το Disney+ έχει ένα τεράστιο κατάλογο περιεχομένου, με σχεδόν χίλιες ταινίες και σειρές. Αυτός απαρτίζει από αμέτρητες κλασσικές animated και όχι μόνο ταινίες της Disney, από όλο το περιεχόμενο της Pixar, της Marvel, του Star Wars και του National Geographic. Μεταξύ άλλων η υπηρεσία είναι γνωστή και για τις original σειρές της, όπως το The Mandalorian, καθώς και τα WandaVision, Loki, Hawkeye και άλλες.

Το trailer που θα δείτε και εσείς παρακάτω, διαφημίζει και τις ταινίες της Marvel που κυκλοφόρησαν πρόσφατα στην υπηρεσία, όπως είναι το Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings, καθώς και σειρές όπως το The Falcon and The Winter Soldier.


Πότε ακριβώς θα έρθει το Disney+ στην Ελλάδα;

Για την ώρα η Disney δεν αποκάλυψε συγκεκριμένη ημερομηνία για το ντεμπούτο της υπηρεσίας στη χώρα μας, παρά μόνο το γενικότερο χρονικό πλαίσιο του καλοκαιριού.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες.


Δείτε το νέο διαφημιστικό του Disney Plus μέσα από τον player που ακολουθεί.