Σκάρλετ Γιόχανσον: Βάζει τέλος και επίσημα στα σενάρια επιστροφής στη Marvel

H “Black Widow“ του MCU δηλώνει ότι έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο
23 Απριλίου 2023 22:16
Σκάρλετ Γιόχανσον: Βάζει τέλος και επίσημα στα σενάρια επιστροφής στη Marvel

Η τελευταία εμφάνισης της Scarlet Johansson (Σκάρλετ Γιοχάνσον) σε ταινία της Marvel Studios ήταν στο "Black Widow", εκεί όπου τυπικά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις και τον κύκλο της στον εμβληματικό ρόλο της Natasha Romanoff στο MCU. Υπάρχει όμως περίπτωση να επιστρέψει στο μέλλον λόγω και του παράγοντα Multiverse; 

Στο ενδεχόμενο αυτό απάντησε οριστικά η 38χρονη ηθοποιός, σε μια νέα της συνέντευξη στο Variety -που έδωσε μαζί με την Gwyneth Paltrow- θέτοντας πρακτικά τον εαυτό της εκτός του Marvel Cinematic Universe, λέγοντας -ούτε λίγο ούτε πολύ- ότι αυτό το κεφάλαιο της ζωής της έκλεισε

"Τελείωσα", είπε η Γιόχανσον. "Το κεφάλαιο εκείνο τελείωσε. Έκανα όλα όσα έπρεπε να κάνω. Επίσης, το να επιστρέφω και να παίζω ξανά και ξανά έναν χαρακτήρα, πάνω από μια δεκαετία, είναι μια τόσο μοναδική εμπειρία".

Στο ίδιο μήκος κύματος φάνηκε να βρίσκεται και η Gwyneth Paltrow (Γκουίνεθ Πάλτροου), η οποία στο MCU υποδύθηκε την Pepper Potts, σύζυγο του Tony Stark πλάι στον Robert Downey Jr.

Ωστόσο, η Johansson θέλησε να πειράξει την Paltrow και να αστειευτεί με το γεγονός ότι... δε θα την αφήσουνε ποτέ να φύγει. "Νομίζω ότι μπορεί να επιστρέψεις κάποια στιγμή", αστειεύτηκε η Γιόχανσον. "Αλήθεια;" είπε η Paltrow. "Μια 64χρονη Pepper Potts; Τι ωραία".

Η Γιόχανσον της απάντησε αστειευόμενη: "100% αυτό θα συμβεί. Μπορώ να το δω. Δεν θα σε αφήσουν ποτέ να φύγεις. Βγάλε την περούκα, μωρό μου". Οι δυο τους, άλλωστε, να θυμίσουμε ότι συμπρωταγωνίστησαν στο Iron Man 2 για πρώτη φορά σε ταινία της Marvel Studios και μετά στο Avengers: Endgame του 2019.