Οι ταινίες και οι σειρές με τα περισσότερα torrent downloads του 2021

Πάει το μυαλό σας στην πρώτη;
30 Ιανουαρίου 2022 14:26
Οι ταινίες και οι σειρές με τα περισσότερα torrent downloads του 2021

Οι κινηματογράφοι τα τελευταία δύο χρόνια έχουν μείνει για μεγάλη περίοδο κλειστοί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να ακυρώνονται πολλές ταινίες και μεταφέρονται σε άλλες ημερομηνίες που τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο ασφαλή. Η χρονιά που μας πέρασε, παρ’ όλα αυτά, δεν ήταν τόσο κακή -όσον αφορά τη βιομηχανία, σε σχέση με το 2020, αφού είδαμε πολλές ταινίες να πραγματοποιούν επιτέλους την πρεμιέρα τους.

Τώρα, όπως μεταφέρει το The Wrap, παρόλο που το Godzilla vs. Kong κατάφερε ένα πολύ μεγάλο νούμερο στο box office, με περισσότερα από $467 εκατομμύρια σε παγκόσμιο επίπεδο, η ταινία είχε επίσης και τα περισσότερα torrent downloads, από κάθε άλλη, μέσα στο 2021. Όπως φαίνεται, παρόλο που πολλοί παρακολουθήσαν την τεράστια μάχη του Godzilla και του Kong στις αίθουσες, αρκετοί επίσης την παρακολούθησαν μέσω torrent.

Στη δεύτερη θέση έχουμε το Zack Snyder's Justice League, την πολυπόθητη ταινία του Zack Snyder που έκανε ντεμπούτο το 2021 μέσα από το HBO Max, ενώ ακολουθεί στην 3η θέση, το Black Widow της Marvel. Η ανάλυση αυτή του The Wrap έρχεται κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου έως τον περασμένο Σεπτέμβριο. Οπότε, δεν υπάρχουν στατιστικά για τo The Matrix Resurrections, του The Eternals ή του Spider-Man: No Way Home.

Από την άλλη, στις σειρές βλέπουμε την πρωτιά σε torrent να έχει το Loki του Disney Plus, ενώ ακολουθούν τα Wandavision, Rick and Morty Season 5, The Falcon and The Winter Soldier και The Walking Dead Season 10.

Δείτε παρακάτω την δεκάδα με τις ταινίες:

  1. “Godzilla vs. Kong”
  2. “Zack Snyder’s Justice League”
  3. “Black Widow”
  4. “F9”
  5. “Mortal Kombat” (2021)
  6. “The Suicide Squad”
  7. “Cruella”
  8. “Wonder Woman 1984”
  9. “Raya and the Last Dragon”
  10. “Jungle Cruise”


Δείτε παρακάτω την δεκάδα με τις σειρές:

  1. “Loki” Season 1
  2. “WandaVision” Season 1
  3. “Rick and Morty” Season 5
  4. “The Falcon and The Winter Soldier” Season 1
  5. “The Walking Dead” Season 10
  6. “Game of Thrones” Season 8
  7. “The Flash” Season 7
  8. “Vikings” Season 6
  9. “True Beauty” Season 1
  10. “Superman & Lois” Season 1

Για περισσότερα παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.