Aquaman 2: 'Εσταξε στην προπόνηση ο Patrick Wilson (ΦΩΤΟ)

Guess who’s back…
21 Απριλίου 2021 09:18
Aquaman 2: 'Εσταξε στην προπόνηση ο Patrick Wilson (ΦΩΤΟ)

Ο διάσημος ηθοποιός, Patrick Wilson, φαίνεται ότι έχει μπει στο “mood” για το Aquaman 2, καθώς μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία, ανακοινώνοντας ότι ξεκίνησε την προπόνησή του για το πολυαναμενόμενο sequel. Ο Wilson εντάχθηκε στο DCEU το 2018 με την πρώτη ταινία, όπου και έπαιξε τον βασιλιά Orm.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το πρώτο Aquaman ήταν μια τεράστια επιτυχία στο box office (ξεπέρασε το $1 δισ. εισπράξεων), αλλά το sequel έρχεται αρκετά χρόνια μετά, αφού η παραγωγή της 2ης ταινίας θα ξεκινήσει κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι. Μάλιστα, όλα κρατούνται κάτω από άκρα μυστικότητα και μέχρι αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε τίποτα για το σενάριο, ούτε καν ολόκληρο το cast. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε τους Wilson, Jason Momoa, καθώς και τους Amber Heard, και Abdul-Mateen II, να επιστρέφουν στους ρόλους τους, μαζί με την πρόσφατη προσθήκη του Pilou Asbaek.

Μιας και λοιπόν τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι, οι ηθοποιοί φαίνεται ότι προετοιμάζονται με εντατικές προπονήσεις για να είναι σε άριστη φόρμα. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εικόνα που ανέβασε ο Wilson στο Instagram του, όπου φαίνεται πόσο...έσταξε:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Patrick Wilson (@thereelpatrickwilson)

Το Aquaman 2 αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022, εφόσον δεν υπάρξει κάποια περαιτέρω καθυστέρηση λόγω πανδημίας.