Το Ghost of Tsushima γίνεται ταινία με τον σκηνοθέτη του John Wick!

H PlayStation Productions ανεβάζει ταχύτητες
25 Μαρτίου 2021 23:04
Το Ghost of Tsushima γίνεται ταινία με τον σκηνοθέτη του John Wick!

Εδώ και καιρό έχουμε μεταφέρει πως η Sony με την PlayStation Productions ετοιμάζουν μια κινηματογραφική και τηλεοπτική επέλαση των διάσημων αποκλειστικών IPs της πλατφόρμας. Η αρχή έγινε με την ταινία UNCHARTED με πρωταγωνιστές τους Tom Holland και Mark Wahlberg, συνεχίστηκε με τη σειρά του The Last of Us στο HBO, που ήδη έχει βρει συντελεστές και πρωταγωνιστές και πρόσφατα μάθαμε πώς το Twisted Metal ακολουθεί την ίδια μοίρα.

Πριν από λίγη ώρα το Deadline αποκάλυψε πως η Sony Pictures ετοιμάζει ένα ακόμη τεράστιο αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation να περάσει στην αντίπερα όχθη της 7ης τέχνης.

Ο λόγος για το Ghost of Tsushima, το άκρως επιτυχημένο παιχνίδι δράσης της Sucker Punch θα γίνει ταινία και μάλιστα την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Chad Stahelski του "John Wick".

Η πλοκή της ταινίας θα βασίζεται σαφώς πάνω στο παιχνίδι, όπου πρωταγωνιστεί ο σαμουράι Jin Sakai, ο οποίος είναι ο τελευταίος επιζών της φατρίας του. Για να απελευθερώσει την Tsushima θα πρέπει να βάλει στην άκρη τις παραδόσεις των σαμουράι και να κηρύξει έναν ανορθόδοξο πόλεμο ενάντια στους δυνάστες της πατρίδας του. 

Μέσα από την ίδια ανακοίνωση μαθαμε ότι ο τίτλος της Sucker Punch Productions έχει πουλήσει πάνω από 6.5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως από τον Ιούλιο του 2020 όπου και κυκλοφόρησε στο PS4. Μάλιστα, αποτελεί το γρηγορότερο σε πωλήσεις first-party IP του PS4 με πάνω από 2.4 εκ. πωλήσεις μέσα στις πρώτες τρεις ημέρες.