Είναι τεράστιοι αλλά πόσο; Μάθαμε το πραγματικό ύψος των Godzilla και King Kong

Ρίχνει φως το νέο poster του Godzilla vs. Kong
12 Μαρτίου 2021 08:36
Είναι τεράστιοι αλλά πόσο; Μάθαμε το πραγματικό ύψος των Godzilla και King Kong

Τα δυο kaiju αναμένεται να παλέψουν μέχρι τελικής πτώσης για την κυριαρχία στη Γη και το υπερθέαμα στο Godzilla vs. Kong είναι εγγυημένο όπως έχετε δει και στο trailer. Σε μια τέτοια τιτανομαχία όμως παίζει ρόλο το ύψος; Σίγουρα οι θεατές έχουν διαλέξει πλευρές ήδη, άλλωστε το κάναμε και σε πρόσφατο Framerate, αλλά αναρωτηθήκατε πόσο ψηλοί είναι ο Godzilla και ο Kong; Ένα νέο poster που προορίζεται για την ασιατική αγορά από όπου προέρχονται τα μυθικά αυτά τέρατα ρίχνει φως.

Όπως θα δείτε στην ακόλουθη αφίσα, ο Godzilla είναι το "5άρι" της υπόθεσης αφού έχει ύψος 120 μέτρα και ο Kong είναι λίγο κοντύτερος εδώ που τα λέμε φτάνοντας τα 102 μέτρα. Δηλαδή, λίγο ψηλότερος από το Άγαλμα της Ελευθερίας στη Νέα Υόρκη (93 μ.) και περίπου στο ίδιο ύψος με τον Πύργο Αθηνών, που αποτελεί το ψηλότερο κτίριο στην Ελλάδα: 

Το εάν το μέγεθος μετράει θα το δείξει το αποτέλεσμα της σύγκρουσης, καθώς ο Godzilla μπορεί να έχει αβαντάζ στο ύψος και να εκτοξεύει ατομική ενέργεια από το στόμα του, όμως ο King Kong θα βασιστεί στην ταχύτητα και στην εξυπνάδα του, κάτι που φάνηκε καθώς θα κραδαίνει και ένα τεράστιο τσεκούρι.

 Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Adam Wingard και πρωταγωνιστούν οι: Alexander Skarsgård (“Big Little Lies,” “The Little Drummer Girl”), Millie Bobby Brown (“Stranger Things”), Rebecca Hall (“Christine,” “Professor Marston and the Wonder Women”), Brian Tyree Henry (“Joker,” “Spider-Man: Into the Spider-Verse”), Shun Oguri (“Weathering with You”), Eiza González (“Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw”), Julian Dennison (“Deadpool 2”), with Kyle Chandler (“Godzilla: King of the Monsters”) και Demián Bichir (“The Nun,” “The Hateful Eight”). 

Το Godzilla vs. Kong θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στους κινηματογράφους και το HBO Max (ΗΠΑ) στις 31 Μαρτίου 2021.