Μια CGI μαϊμού θα υποδυθεί τον Robbie Williams στην ταινία για την ζωή του

"Me and My Monkey" κυριολεκτικά...
04 Μαρτίου 2021 21:49
Μια CGI μαϊμού θα υποδυθεί τον Robbie Williams στην ταινία για την ζωή του

Οι βιογραφικές ταινίες με μεγάλες προσωπικότητες της μουσικής έχουν αποκτήσει ισχυρό έδαφος τελευταία στον κινηματογράφο και τουλάχιστον στην προ-κορωνοϊού εποχή. Όπως το Bohemian Rhapsody (2018) που έσπασε τα ταμεία, χάρισε ένα Όσκαρ στον Rami Malek για την φοβερή ερμηνεία του ως Freddie Mercury, ενώ ένα χρόνο αργότερα ήρθε το "Rocketman" για την ζωή του Elton John με τον Taron Egerton στον ομώνυμο ρόλο. Βλέπετε, όμως, σε αυτές τις ταινίες, γενικά, συνηθίζεται να υποδύεται τον εκάστοτε καλλιτέχνη κάποιος αρκετά ταλαντούχος ηθοποιός.

Ίσως η πιο ιδιαίτερη βιογραφική ταινία αστέρα της μουσικής -αν όχι ένα από τα πιο θεότρελα projects του είδους- θα είναι αυτή για τη ζωή του Robbie Williams, όπου τον τραγουδιστή δε θα υποδυθεί καν ηθοποιός, αλλά μια CGI μαϊμού.

Δε σας κάνουμε πλάκα, διότι όπως διαβάζουν στο Deadline αυτή την τραβηγμένη ιδέα έχει ο σκηνοθέτης Michael Gracey, γνωστός για το "The Greatest Showman"(2017), που έχει αναλάβει εξ'ολοκλήρου το φιλμ το οποίο θα φέρει τον τίτλο "Better Man". Ο σκηνοθέτης αναζητά το στούντιο παραγωγής που θα χρηματοδοτήσει την ταινία του Robbie Williams καθώς το ποσό που απαιτείται είναι διόλου ευκαταφρόνητο και φτάνει τα $100 εκατομμύρια. Φανταζόμαστε λόγω της ψηφιακής μαϊμούς που θα υποδύεται τον Βρετανό τραγουδιστή. 

Την ιδέα μάλλον την πήρε από το "Me and My Monkey", ένα από τα πιο γνωστά κομμάτια και τεράστια επιτυχία του Williams, το οποίο έγραψε ο ίδιος για τον εθισμό του στα ναρκωτικά. Άλλωστε η ταινία, σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα, θα διηγηθεί όλη τη διαδρομή της καριέρας του, από την άνοδό του σε παγκόσμιο σούπερσταρ, μέχρι και τους δαίμονες που πάλευε τόσο εντός όσο και εκτός σκηνής. 

Ρίξτε και μια ματιά στο αφιέρωμά μας με βιογραφικές ταινίες μεγάλων προσωπικοτήτων της μουσικής, πατώντας εδώ