Έρχεται το Pitch Perfect 4!

Το αποκάλυψε η Rebel Wilson
03 Μαΐου 2024 21:52
Έρχεται το Pitch Perfect 4!

Πόσοι θυμάστε το Pitch Perfect που κυκλοφόρησε το 2012; Αν σας άρεσε αυτή η ταινία και τα δύο sequels που ακολούθησαν χρόνια αργότερα, τότε να σας πούμε ότι στα σκαριά βρίσκεται και το Pitch Perfect 4.

Αυτό το αποκάλυψε η Rebel Wilson, η οποία υποδύεται την “Fat Amy” στο franchise, η οποία μιλώντας στο BBC Radio 2 είπε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό ανάπτυξη η τέταρτη ταινία. Προς το παρόν δεν υπάρχει καμία άλλη πληροφορία και δε γνωρίζουμε αν θα επιστρέψει το ολόκληρο το εμβληματικό cast που τόσο πολύ αγαπήθηκε από τους fans.

Η ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων στο BBC Radio 2:

Υπάρχει μία τέταρτη ταινία που βρίσκεται στα σκαριά. Ναι υπάρχει και βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Ξέρω ότι είμαστε μεγαλύτερες τώρα, οπότε δεν ξέρω ποια θα είναι ακριβώς η ιστορία. Υποθέτω ότι πρέπει πρώτα να κάνουν σωστά το σενάριο και αυτό είναι ένα δίλλημα μιας και έχουμε μεγαλώσει τώρα.

Το πρώτο Pitch Perfect, το οποίο θεωρείται από τους περισσότερους η καλύτερη ταινία στη σειρά ταινιών ήρθε το 2012 σε σκηνοθεσία Jason Moore και κατάφερε πολύ γρήγορα να γίνει viral για την ιδιαίτερη θεματική του, αλλά και τις αστείες ατάκες που πετούσαν οι χαρακτήρες του. Με budget μόλις τα 17 εκατομμύρια δολάρια, η ταινία κατάφερε να γεμίσει τα ταμεία με περισσότερα από 115 εκατομμύρια στο box office παγκοσμίως.

Πρωταγωνίστριες ήταν οι εξής: Anna Kendrick, Skylar Astin, Ben Platt, Brittany Snow, Anna Camp, Rebel Wilson, Alexis Knapp, Ester Dean, Hana Mae Lee, Kelley Jakle.

Το Pitch Perfect 2 έπαιξε στους κινηματογράφους το 2015, ενώ το τρίτο μέρος ήρθε το 2017. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το Pitch Perfect 4 παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.