Frogman: Η ταινία που θέλει να γίνει το επόμενο found footage “hit” – Δείτε το trailer

Θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο
05 Φεβρουαρίου 2024 11:43
Frogman: Η ταινία που θέλει να γίνει το επόμενο found footage “hit” – Δείτε το trailer

Ο θρύλος του Frogman γίνεται ταινία και μόλις κυκλοφόρησε το επίσημο trailer λίγο πριν ξεκινήσει να διατίθεται σε ψηφιακά καταστήματα. Η Rotting Press σκοπεύει να φέρει και μία ειδική έκδοση VHS, ενώ παράλληλα η εν λόγω ταινία τρόμου θέλει να γίνει το επόμενο found footage “hit” για τους λάτρεις του είδους.

Το Frogman είναι μία found footage ταινία τρόμου που λαμβάνει χώρα το καλοκαίρι του 1999, όταν ένα 12χρονο παιδί ονόματι Dallas Kyle κατέγραψε πλάνα του μυθικού βατραχανθρώπου, αλλά κανείς δεν το πίστευε. 20 χρόνια μετά, ο Dallas Kyle, είναι ένας ερασιτέχνης σκηνοθέτης που αγνώνιζεται να κάνει καριέρα και αποφασίζει να επιστρέψει στο Loveland του Ohio μαζί με τους φίλους του Amy και Scotty αποφασισμένοι και οι τρεις να αποδείξουν ότι ο Frogman υπάρχει.

Ωστόσο, αυτό που ξεκινά ως ένα αθώο ντοκιμαντέρ, μετατρέπεται σε έναν Lovecraftian εφιάλτη, καθώς ο Dallas Kyle αποκαλύπτει φρικτά μυστικά που κρύβονται κάτω από την ειδυλλιακή επιφάνεια του Loveland.

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, στη λαογραφία του Ohio (Οχάιο), ο Loveland frog γνωστός και ως Loveland Frogman και Loveland Lizard, είναι ένας βάτραχος με ανθρώπινη μορφή που φτάνει τα 4 μέτρα, με τον μύθο να λέει ότι εντοπίστηκε στο Loveland. Το 1972, ο θρύλος του κέρδισε εκ νέου την προσοχή όταν ένας αστυνομικός ανέφερε σε έναν συνάδελφό του ότι είχε δει ένα ζώο σύμφωνα με τις περιγραφές του βατραχανθρώπου.

Πρωταγωνιστές στην ταινία είναι οι Nathan Tymoshuk, Chelsey Grant, Benny Barrett και Justen Jones. O Anthony Cousins κάθεται στη σκηνοθετική καρέκλα, αλλά γράφει το σενάριο μαζί με τον John Karsko.

Το Frogman θα κυκλοφορήσει σε VOD μορφή στις 8 Μαρτίου, ενώ θα γίνει διαθέσιμη και μία VHS έκδοση στις 9 Φεβρουαρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer της ταινίας τρόμου μέσα από τον player που ακολουθεί.