Είναι γεγονός: Το “Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή“ επιστρέφει 25 χρόνια μετά!

Η σειρά δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί όταν έπαιζε στην τηλεόραση
19 Μαρτίου 2024 21:09
Είναι γεγονός: Το “Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή“ επιστρέφει 25 χρόνια μετά!

Είναι γεγονός! Ένα λατρεμένο ελληνικό σίριαλ, το οποίο δεν κατάφερε ποτέ να ολοκληρωθεί στη μικρή οθόνη, θα επιστρέψει πλήρως ανανεωμένο και διαφορετικό. Πιο αναλυτικά, έγινε γνωστό ότι η σειρά "Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή;" που είδαμε στο Mega Channel το 2000 θα γίνει ταινία στους κινηματογράφους, η οποία θα χωριστεί σε δύο μέρη.

Την παραγωγή των ταινιών έχει αναλάβει ο Παντελής Καλατζής, αλλά και η Showtime Productions (The Bachelor ταινίες), με το σενάριο και τη σκηνοθεσία να είναι και πάλι του Αλέξανδρου Ρήγα, όντως ένας εκ των δύο δημιουργών της ομώνυμης σειράς.

Μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε εάν οι τέσσερις πρωταγωνίστριες της σειράς θα επιστρέψουν για να επαναλάβουν τους ρόλους τους, αλλά ούτε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Ωστόσο, ακούγεται ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στη χρονιά και η πρώτη ταινία θα καταφθάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας τον Ιανουάριο του 2025.

Ακολουθεί η επίσημη αφίσα:

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου: «Η τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο Mega το 2000 και που γνώρισε τεράστια επιτυχία αν και διακόπηκε πριν την ολοκλήρωσή της, έρχεται 25 χρόνια μετά, στη μεγάλη οθόνη, με τη μορφή δύο ταινιών:

«Τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή» - movie 1 και «Τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή» - movie 2.

Για την ιστορία, το Τι Ψυχή θα Παραδώσεις Μωρή; Έκανε πρεμιέρα στο Mega τον Οκτώβριο του 2000 και είχε σκοπό να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2001 με 30 συνολικά επεισόδια, αλλά τελικά η σειρά διεκόπη απότομα και έμεινε ημιτελής στο 7ο επεισόδιο. Δημιουργήθηκε από το συγγραφικό δίδυμο Αλέξανδρου Ρήγα – Δημήτρη Αποστόλου και σκηνοθετήθηκε από τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Η σειρά ακολουθούσε τις ζωές τεσσάρων γυναικών, εντελώς διαφορετικών μεταξύ τους, στην ηλικία των 40, οι οποίες συναντιούνται αρχικά κατά την πρώτη δεκαετία της ζωής τους σε ένα ορφανοτροφείο όπου κακοποιούνται σεξουαλικώς και κατ’ εξακολούθηση από έναν νεαρό κοινωνικό λειτουργό, τον Γεράσιμο Μαντά, και ορκίζονται κάποτε να πάρουν εκδίκηση.

Στο cast συναντούσαμε τους Άβα Γαλανοπούλου, Μαρία Κανελλοπούλου, Ελένη Καστάνη, Παύλο Κοντογιαννίδη, Γιάννη Μποσταντζόγλου, Ελένη Ράντου, Χρύσα Ρώπα, Γιάννη Τσιμιτσέλη και Παύλο Χαϊκάλη.