Ευχάριστα νέα για το Final Destination 6

Η παραγωγή πήρε επιτέλους μπρος
05 Μαρτίου 2024 22:03
Ευχάριστα νέα για το Final Destination 6

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν κάποια ευχάριστα νέα για ένα αρκετά δημοφιλές horror franchise. Πιο συγκεκριμένα, έγινε γνωστό ότι η παραγωγή του Final Destination 6 ή όπως θα είναι η επίσημη ονομασία του Final Destination: Bloodlines επιτέλους ξεκίνησε.

Αναλυτικότερα, ξεκίνησαν τα γυρίσματα για το 6ο κεφάλαιο του δημοφιλούς horror franchise και αυτό το επιβεβαίωσε ο παραγωγός της ταινίας Craig Perry, ο οποίος πήρε τη σκυτάλη μέσα από τα επίσημα social media του για να το αναφέρει.

Ο Perry ανακοίνωσε τα εξής: Μετά από μια μακρά σκληρή εποχή με την πανδημία και τις απεργίες του Χόλιγουντ, πλέον γιορτάζουμε την πρώτη μέρα των γυρισμάτων και επίσημα. Το 2025 σηματοδοτεί την 25η επέτειο από την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας. Το να τιμάς την περίσταση αυτή με μία ακόμη κυκλοφορία -σε IMAX και όχι μόνο- είναι σπάνιο και συνάμα υπέροχο.

Ο παραγωγός επιβεβαίωσε ότι το Final Destination: Bloodlines θα παίξει στους κινηματογράφου την επόμενη χρονιά για να γιορτάσει τα 25η επέτειο του franchise, αλλά μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν αποκάλυψε πότε ακριβώς θα το δούμε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Zach Lipovsky και Adam B. Stein (Freaks) θα αναλάβουν τη σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο οι Lori Evans Taylor (Wicked Wicked Games) και Guy Busick (Scream). 

Επίσης, δεν έχουν αποκαλυφθεί ούτε τα ονόματα του cast, αν και αυτό θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα σύντομα.

Για να σας θυμίσουμε το concept των Final Destination, αυτό περιλάμβανε μια παρέα εφήβων, όπου ένας εξ' αυτών έβλεπε οράματα για το πως θα πεθάνει ο ίδιος και οι φίλοι του σε διάφορα αποκρουστικά ατυχήματα. Έτσι, ξεκινούσε μία περιπέτεια της παρέας για να σωθούν τα άτομα που εμπλέκονται σε αυτά τα ατυχήματα. Στις απέλπιδες προσπάθειές τους όμως να ξεγελάσουν τον Θάνατο, αυτός τους... θέριζε έναν-έναν.

Για την ιστορία, το Final Destination του 2000 κατάφερε να γίνει μια μεγάλη box office επιτυχία συγκεντρώνοντας $112 εκατομμύρια με ένα budget μόλις $23 εκατομμυρίων. Στα υπόλοιπα πέντε κεφάλαια που ακολούθησαν μέχρι το 2011 και το Final Destination 5, το franchise απέφερε πάνω από $700 εκατομμύρια για την New Line.