Το "Flash" με τον Ezra Miller βρήκε την Supergirl του - Δείτε την αντίδραση της ηθοποιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Sasha Calle δεν το πίστευε ότι έγινε μέλος του DCEU
20 Φεβρουαρίου 2021 12:10
Το "Flash" με τον Ezra Miller βρήκε την Supergirl του - Δείτε την αντίδραση της ηθοποιού (ΒΙΝΤΕΟ)

Προχωράει κανονικά η παραγωγή της ταινίας του Flash με τον Ezra Miller και ο σκηνοθέτης του φιλμ, Andy Muschietti, είχε μια ευχάριστη ανακοίνωση να κάνει σχετικά με το cast. Μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram του, ανακοίνωσε πως η Sasha Calle θα είναι η κινηματογραφική Supergirl που θα συμμετάσχει στην ταινία. 

Η 26χρονη ηθοποιός δεν το πίστευε πως ο σκηνοθέτης την έκανε βιντεοκλήση για να της ανακοινώσει πως πήρε τον μεγαλύτερο ρόλο της καριέρας της. Ο Muschietti την ρώτησε "εάν μπορεί να πετάξει", η Calle άργησε να καταλάβει τι ακριβώς εννοούσε ο σκηνοθέτης και μόλις αντιλήφθηκε ότι πήρε τον ρόλο, λύγισε μπροστά στην κάμερα. Το πανέμορφο στιγμιότυπο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Η ηθοποιός είναι γνωστή για τον ρόλο της στο The Young and the Restless και θα παίξει στο πλάι του Miller, καθώς και στους Michael Keaton και Ben Affleck, οι οποίοι θα παίξουν τις αντίστοιχες βερσιόν του Batman. Ο χαρακτήρας της Supergirl κινηματογραφικά εκπροσωπήθηκε τελευταία φορά από την Helen Slater στην ξεχασμένη από τον χρόνο ομώνυμη ταινία του 1984, ενώ η Melissa Benoist υποδύεται την τηλεοπτική βερσιόν της στο Arrowverse. 

Το The Flash είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2022.