O Danny Elfman θα συνθέσει το soundtrack του Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Ο Sam Raimi επέλεξε τον συνήθη συνεργάτη του
19 Φεβρουαρίου 2021 08:27
O Danny Elfman θα συνθέσει το soundtrack του Doctor Strange in the Multiverse of Madness

Για αλλαγή συνθέτη ετοιμαστείτε στο Doctor Strange 2, καθώς ο Michael Giacchino δε θα επιστρέψει για το άκρως αναμενόμενο πολυσυμπαντικό sequel. Και αυτό διότι ο θρυλικός Danny Elfman ανέλαβε τη σύνθεση του soundtrack του "Doctor Strange in the Multiverse of Madness", όπως γνωστοποίησε μέσα από μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Inverse.

Η επιλογή δεν είναι τυχαία καθώς ο Sam Raimi που σκηνοθετεί το sequel αποτελεί έναν από τους συχνούς συνεργάτες του Elfman, έχοντας μάλιστα προσφέρει το πεντάγραμμό του στο πρώτο Spider-Man και το Spider-Man 2. Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Giacchino, χάρισε ένα από τα πιο αξιομνημόνευτα και μοναδικά soundtracks του MCU με το Doctor Strange, σε μια περίοδο που η Marvel πάλευε να βρει τα πατήματά της. 

Μετά ανέλαβε και το Spider-Man: Homecoming σημειώνοντας και πάλι ένα επιτυχημένο soundtrack, δίνοντας τη σκυτάλη στον Ludwig Goransson να δημιουργήσει κάτι το πραγματικά ξεχωριστό στον αφρικανικό μπιτάτο ήχο του Black Panther. 

Στο άκρως αναμενόμενο sequel αναμένεται να δούμε την Elizabeth Olsen ως Scarlet Witch στο πλάι του Sorcerer Supreme του Benedict Cumberbatch, καθώς θα συνδεθεί άρρηκτα με το "WandaVision". Επίσης, προστέθηκε η Xochitl Gomez ως America Chavez, ενώ θα επιστρέψουν στο cast οι: Benedict Wong, Rachel McAdams και Chiwetel Ejiofor. 

Προς το παρόν, το Doctor Strange in the Multiverse of Madness είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2022.