Ο Sam Raimi ετοιμάζει νέα horror ταινία με τον παραγωγό του “Barbarian”

Μία ταινία τρόμου που υπόσχεται πολλά
21 Δεκεμβρίου 2022 14:49
Ο Sam Raimi ετοιμάζει νέα horror ταινία με τον παραγωγό του “Barbarian”

Ο Sam Raimi (Spider-Man, The Evil Dead, Doctor Strange in the Multiverse of Madness) ετοιμάζεται για το επόμενό του project, το οποίο θα έρθει σε συνεργασία με τον παραγωγό του “Barbarian”, Alex Lebovici και την εταιρία παραγωγής Hammerstone Studios. Στο project αυτό θα βρίσκονται επίσης και οι Raimi Productions και η Capstone Studios.

Όπως μεταφέρει το Deadline, η νέα ταινία του Raimi θα είναι horror και θα ονομάζεται Don’t Move και επικεντρώνεται σε έναν δολοφόνο και μία γυναίκα που πρέπει να παλέψει, να φύγει μακριά και να κρυφτεί από εκείνον. Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι σκηνοθέτες εδώ θα είναι οι Adam Schindler και Brian Netto σε ένα σενάριο που θα επιμεληθούν οι T.J. Cimfel και David White (Intruders).

Ο Sam Raimi δήλωσε τα εξής:

Ο Alex και η ομάδα εκεί στην Hammerstone, καθώς και οι φίλοι μας στην Capstone θα συνεργαστούν για να φέρουν αυτή την παράξενη ιστορία στο φως. Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ ξανά με τους Adam και Brian σε αυτό το project, το οποίο υπόσχομαι ότι θα αγαπήσουν οι fans των horror.

Ο Lebovici της Hammerstone δήλωσε:

Είναι συναρπαστικό για εμάς να δουλέψουμε ξανά με τον μάστερ του είδους Sam Raimi, αλλά και με την Zainab Azizi, οι οποίοι βρήκαν για άλλη μια φορά δύο ταλαντούχους σκηνοθέτες για να ζωντανέψουμε όλοι μαζί το Don’t Move. Είναι τιμή μας που θα συμμετέχουμε σε αυτό το φανταστικό project.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό εάν ο Raimi θα είναι μόνο παραγωγός ή αν θα επιβλέπει και το φιλμ αυτό. Όπως και να έχει, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: