Το One Night in Miami είναι το νέο δράμα της Amazon που θέλει να σας καθηλώσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέσσερις θρύλοι. Μια θρυλική βραδιά!
05 Ιανουαρίου 2021 09:52
Το One Night in Miami είναι το νέο δράμα της Amazon που θέλει να σας καθηλώσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Amazon Prime Video έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο trailer από το επερχόμενο δράμα του, “One Night in Miami” που αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Regina King. Ο Kemp Powers διασκεύασε το σενάριο βασισμένο στην δική του ομώνυμη θεατρική παράσταση, εκεί όπου θα δούμε τέσσερις φίλους να συγκρούονται μεταξύ τους.

Το φιλμ λαμβάνει χώρα το 1964 και διηγείται μια ιστορία ανάμεσα σε τέσσερις θρυλικές φιγούρες αυτές των Malcolm X (Kingsley Ben-Adir), Cassius Clay, γνωστός ως Muhammad Ali (Eli Goree), Jim Brown (Aldis Hodge) και Sam Cooke (Leslie Odom Jr.). Εκεί, λοιπόν, συναντιούνται σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Miami για να συζητήσουν για σοβαρά θέματα που απασχολούσαν την τότε εποχή όπως είναι η θρησκεία και η ευθύνη στο κίνημα των πολιτικών δικαιωμάτων τους και φυσικά τις αναταραχές που τράνταξαν την πολιτική σκηνή των ΗΠΑ τη δεκαετία του '60.

Τώρα, η Amazon εκτός από το επίσημο trailer, δημοσίευσε και μερικές αφίσες με τους κεντρικούς χαρακτήρες, τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω:

Το One Night in Miami θα προβληθεί σε επιλεγμένες αίθουσες στις 8 Ιανουαρίου, ενώ στις 15 του ίδιου μήνα θα φτάσει και στο Amazon Prime Video. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω.